Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
🎁 VOUCHER 10% on EVERYTHING in stock >

Crash-Replacement

Crash Replacement Programme

Какво представляват и как действат т.н. Crash-Replacement-програми/ Замяна на повредени артикули?
Кои производители предлагат подобни програми?

За велофеновете, по–скоро за всички агресивни "Crash-пилоти" между нас, някои производители предлагат изгодни възможности, за напр. замяна на повреден артикул, който е crashed, тоест повреден и то по собствена вина.
Паднал си при инцидент с велосипепеда си, при което си повредил или счупил НОВИЯ си шлем или каска, така че да не може вече да бъде използван?
Искаш и за в бъдеще да се довериш на качеството на продуктите на любимата ти марка, производител, и да си поръчаш същия шлем, същата каска, или следващия, нов модел такава?
Никакъв проблем!
Много от производителите са дори доволни ако по този начин те спечелят като потенциален клиент, поради което предлагат т.н. "Crash-Replacement"- програми.
Много от тези програми ти позволяват покупката на новия артикул на по–изгодни цени, което ще рече, че новия модел каска напр. може да си го позволиш на по–ниска цена.

Моля вземи под ВНИМАНИЕ: Условията и начина по който се реализират тези програми са различни и то в зависимост от отделния производител. Ето тук предлагаме преглед на най–важната информация, целяща успешното използване на подобни програми.
Разходи по доставката: Разходите по връщането на напр. дефектната каска /на дефектния артикул/ ги поемаш ТИ!
Също може да ти бъде начислено плащането на разходите по доставаката за новия артикул.

Тези производители/марки предлагат Crash-Replacement–програми:

Bell

Bell - Crash-Replacement за КАСКИ

Bell заменя на първособственика общата сума (за в момента това са 50%) за повредени при инцидент вело каски, които не могат да влезат повторно в употреба. Правото на замяна при тази фирма, важи /при гореспоменатите условия/ за три години от покупката на каската. Bell прави замяната за каска от същия модел или ако това не е възможно за каска от следващ модел, като цвета може да е съвсем различен от този на дефектната каска. Процеса на гореспоменатата артикулна замяна (ВНИМАНИЕ: GROFA предлага тази програма НО САМО!!! за клиенти в Германия) напълно го поема фирмата GROFA, за тази цел може да попълнеш онлай формата в долупосочения линк. След което се чака да се свържат с теб.
Виж тук всички подробности и информация за Crash-Replacement–програмата на марката Bell Crash-Replacement на Bell.


Bontrager

Bontrager - Crash-Replacement за КАСКИ

Ако вело каската от марката Bontrager ти се повреди, И то в последствие на инцидент, напр. падане, и то в рамките на една година след закупуването ѝ, фирмата Bontrager ти предлага БЕЗПЛАТНА ПОДМЯНА на каската.
Връщането на старата и получаването на новата каска се изпълнява чрез нас – HIBIKE. По принцип тази програма за подмяна инициирана от Bontrager протича без трудности и пречки.
Bontrager наистина е заинтерисован клиента да се обслужи възможно в най–кратки срокове и да използва за личната си безопасност нова каска, носеща логото на фирмата Bontrager.
Какво трябва да направиш в такъв случай? : Изпрати ни твоето запитване за евентуална подмяна на каската ти от тази марка /Crash-Replacement-запитване/ като ни изпратиш номера на поръчката или сметката, с който си закупил дефектната вече каска. Ние ще се свържем с теб във възможно най–кратък срок. За целта използвай следния Онлайн формуляр за контакт.


Endura

Endura - Crash-Replacement за КАСКИ

В случай на счупена при инцидент каска на марката Ендура, фирмата Endura ти дава при покупка 50% отстъпка от цената на нова каска (същ модел или следващ такъв). Процедурата по този особен вид покупка на новата каска при тези условия (валидна МЕЖДУНАРОДНО!) се извършва директно от фирмата Endura, за което следвай онлайн информацията, която ще получиш на предложения тук линк (на английски).
Пълната информация и детайли за замяна и покупка на нова каска ще намериш тук Crash-Replacement на фирмата Endura.


Giro

Giro - Crash-Replacement за КАСКИ

Giro предлага на първособственици замяна на дефектна каска, до три години от закупуването на каската, за половината от общата стойност (за в момента 50%), но само за каски станали неизползваеми в последствие на вело инцидент. Замяната на тези каски (само за клиенти в Германия) се поема напълно от GROFA, за тази цел попълни в долния линк дадения формуляр. В наѝ–къс срок ще се свържат с теб от фирмата ГРОФА.
Тук ще намериш всички подробности и информация за програмата Crash-Replacement на Giro.


Specialized

Specialized - Crash-Replacement за КАСКИ

Specialized ти предлага/гарантира 50% отстъпка от оригиналната цена на една нова каска от същия модел, но само тогава, когато каската ти се е повредила при вело инцидент. Връщането на старата и получаването на новата каска се изпълнява чрез нас – HIBIKE. Необходимо е прилагането на касовия бон, бележка, получен при закупуване на каската.
Какво трябва да направиш?:
Изпрати ни твоето Crash-Replacement-Запитване. Използвай за тази цел нашия специален Онлайн формуляр за контакт. Ние ще се свържем с теб във възможно най–къс срок.


Не си намерил търсения от теб производител, марка?

Не се колебай да ни изпраттиш запитване за производители, марки, които не си намерил в нашия списък. Много от производителите предлагат индивидуални решения Свържи се с нас с определения за тази цел Онлайн формуляр за контакт и ни сподели, за какъв артикул става въпрос, кога е бил закупен и как точно е стьнал съответния инцидент.

 
AJAX Loader Icon