Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
🎁 VOUCHER 10% on EVERYTHING in stock >

Промоционални ваучери

Какво трябва да знам за промоционалните ваучери на HIBIKE?

HIBIKE промо–ваучери се издават само в рамките на дадена промоция и са валидни само в определеното време и за стоки от конкретната промоция. Те са част от валидна за определено време рекламна кампания. Можеш да ги получиш или спечелиш с малко късмет.

Един такъв промо–ваучер може да бъде използван като разплащателно средство при покупка на стока на интернет–страницата на нашия онлайн магазин. Във формуляра за поръчка ще намериш специалнно поле, където може да въведеш кода на промо–ваучера си.

В следните точки е публикувано какво трябва да се вземе под внимание при използването на промо–ваучери и кои правила важат за тях.

Моля вземи под внимание, че по–долните бележки се отнасят само за HIBIKE промоционални ваучери, но НЕ и за HIBIKE ваучери–подарък. Ако притежаваш HIBIKE подарък–ваучер, трябва да знаеш, че за него са валидни други правила.

 • Една промоция – един промо–ваучер. За покупка в рамките на една рекламна промоция може да бъде използван най–много един промо–ваучер.


 • Ваучерите могат да бъдат използвани само веднъж. Кодът на ваучера губи след използването му валидността си.


 • Ако не желаеш да използваш определен промо–ваучер може да го дадеш на приятел, колега, познат. Промо–ваучерите не са издадени лично на конкретно лице.


 • Не се допуска комбинация на няколко ваучера от едни и същи или различни промоции. Често дори се предвижда използването на промо–ваучерите само за покупката на определени продукти. В такива случаи плащането на разходите по доставката не е предвидено да се извършва от сумата на ваучера. Тези разходи трябва да се платят отделно.


 • Освен това промо–ваучерът не може да бъде използван в последствие на вече направена поръчка, от която стоката още не е пратена. Един промо–ваучер трябва да се въведе веднага при създаването на поръчката.


 • Моля вземи под внимание датата до която е валиден промо–ваучера! Промо–ваучерите на HIBIKE са валидни само за ограничено време и с тях може да се плаща само в рамките на текущата промоция. След изтичането ѝ тези стават невалидни.
  Удължаване срока на валидност на промо–ваучера не се допуска.
  Разбира се промо–ваучерът е валиден в рамките на съответната промоция и трябва да се въведе към поръчка в даденото за това време. Самата доставка на стоката, е възможно да се реализира вече извън времевата рамка на рекламната акция. За прилагането на промо–ваучера е валиден крайния срок на промоцията.


 • Използването на промо–ваучер като разплащателно средство не касае плащането на разходите по доставката. Ако си поръчал стока и заради стойността на поръчката си имаш право на безплатна доставка, употребата на ваучер няма да промени нищо. Ваучерът не намалява стойността на поръчката, той се използва само като вид разплащателно средство.

Използване на промо–ваучери

 • Промо–ваучери могат да бъдат активирани на нашата интернет страница http://www.hibike.de/ und http://www.hibike.com/ само веднъж.


 • За поръчка може да бъде използван само един ваучер. На човек се разрешава използването само на един промо–ваучер за промоция. Една комбинация на промо–ваучера с други ваучери, от други промоции не се допуска.


 • Ваучерите не могат да се обменят за пари. Също не се допуска и продажбата им на трети лица. Промо–ваучери не могат да бъдат добавени в последствие към една вече направена поръчка.


 • От това следва, че: Ако си използвал правото си на връщане на стоката според разпоредбите на Закона за продажби от разстояние, трябва да знаеш, че в такъв случай стойността на промо–ваучера не може да ти бъде върната. Ще ти бъде върната само стойността на реално платената стока. Ако се откажеш от поръчката си то стойността на промо–ваучера губи валидността си. Ако подмениш стока, то ваучерът ти ще ти се приспадне към замяната.


 • Ако стойността на ваучера е по–ниска и недостига за плащането на цялата поръчка, то тогава можеш да заплатиш разликата чрез останалите начини за плащане, които HIBIKE приема. Определено е изключено да се получи надплащане с разплащането чрез ваучер. Чрез ваучер не е възможно да натрупаш никакъв кредит на клиентската си сметка при HIBIKE.


 • За съжаление ваучерите не могат да бъдат ползвани за покупката на книги и списания, защото за тези важат строго определените цени за книги.


 • Ако направиш печатна грешка при въвеждането на кода на промо–ваучера при пращането на твоята поръчка, то знай, че в такъв случай не поемаме отговорност и не може да ти приспаднем ваучера.

Помогнете! Имам проблем!

 • Въведеният от мен код не се приема от системата.
  Най–често срещаната причина за този проблем е обикновено грешка в последователността, в която са изписани цифрите на кода. Ето защо сравни още веднъж въведените от теб цифри с тези на кода.


 • Загубих си ваучера.
  За съжеление при загубата на промоционални ваучери тези не могат да бъдат заменени с нови.
 
AJAX Loader Icon