Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

За нас

One Love. Bikes!

HIBIKE – One Love. Bikes!


На своята над 1.000 m2 магазинна площ HIBIKE предлага на всички любители на велоспорта огромен асортимент от над 100.000 артикула и то в сърцето на хълмистия Таунус (провинция Хесен, Германиия). Фирмена стратегия на HIBIKE е да ангажира велосипедни ентусиасти, които познават продуктите в детайли, живеят за своята страст - КОЛОЕЗДЕНЕТО и с удоволствие я споделят с други. По този начин желаем да споделим и запалим всеки клиент със страстта си по велоспорта. Ето защо обръщаме особенно внимание на обслужването на нашите клиенти. Предлаганите от нас услуги се отличават с гарантиран опит и компетентност. При нас не получаваш просто един продукт.

При нас получаваш най-подходящото за теб!

За нас от решаващо значение са не само областта на приложение на продукта, но и критерии като добра цена, техническа съвместимост и изправност. Ето защо предлагаме на място голяма гама от тест-артикули, от велосипеди за тестване, седла и рамки до вело-обувки и др. Преди да купиш при нас велосипед може да го вземеш под наем и изпробваш и то в байк-района, намиращ се в непосредствена близост до нашата фирма, а именно по хълмистите склонове на Фелдберг. При желание ще ти изберем съвместно с нашите специалисти перфектните, пасващи като по мярка велосипед и обувки, например с помоща на BG-Fit триизмерния метод за определяне на точните параметри на велосипеда.

Как всичко започна: 1994 Кристиян Бер последва идеята си за внос и продажба на маркови амортисьорни вилки от САЩ за Германия и създава с тази цел фирмата HIBIKE. Предлаганите продукти намират ентусиазирани купувачи и търсенето се увеличава. Така сортиментът на предлаганите продукти постепенно нараства и скоро HIBIKE почва да продава много и разнообразни вело-части, комплектовани велосипеди и голям брой вело-аксесоари. Постепенно фирмата се разраства, но с инвестирани много ангажимент и труд, започвайки от една студентска стая.

Между другото: HIBIKE днес е една от водещите интернет-фирми в бранша, предлагащи на крайния потребител богат онлайн-избор на велосипеди и велосипедни компоненти.

В момента във фирмата в Кронберг, с обща площ около 4.000 m2, работят приблизително 60 служители, имащи грижата да обслужват клиентите ни както на място в магазина, така и тези, поръчващи чрез интернет.

Ние изпращаме годишно над 120.000 пакета. Доставяме до всяка една точка на света и предлагаме експертни съвети на няколко езика.

Едно от важните, годишни събития, които организираме в Кронберг е нашия Тестивал. На него всяка година многобройни производители от бранша не само представят най-новите си продукти, но и ги предлагат за тестване - така при истински условия, в приятен кръг от фенове на вело-спорта, при предоставен, организиран превоз, можете да изпробвате в района на Таунес най-новите модели от байк-сцената.

Ние искаме да продължиш да се наслаждаваш на едно от най-хубавите хобита в света, разбира се с продукти от HIBIKE.

 
AJAX Loader Icon