Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Адрес (упътване)

Шофьорско упътване: Магазина на HIBIKE в Кронберг

С помоща на Google Maps може да ни намерите и да планувате удобно пътуването си. Също така предлагаме на нашите клиенти и готово описание на маршрута. Можете да ни намерите лесно: с автомобил, обществен транспорт или разбира се с най-предпочитаното превозно средство от всички вас - велосипедът!


GPS-Координати

географска дълж. (longitude): 8.5240967
в радиант: 0.14877355317338
в градус, минута, секунда: E 8° 31' 27''

географска ширина (latitude): 50.1750238
в радиант: 0.87571936757652
в градус, минута, секунда: N 50° 10' 31''


Пристигане от посока север, изток или юг от магистрала A5:

Пътувате по магистрала A5 до Westkreuz Frankfurt. Тук слизате от магистралата A5 и влизате на главен път A648 в посока Wiesbaden. На разклона AS Eschborn/Sossenheim слизате от главния път в дясно посока Eschborn. Стигате до едно голямо кръстовище. Тук се пристроявате в лявото от двете платна водещи направо и карате в него. След стотина метра завивате на ляво (тук има пак сфетофар!)и се озовавате на главния път за Кронберг, по който се движете само на право до влизане в насаленото място Kronberg.

Пристигане от посока запад, по магистрала A66:

Слизате от магистрала A66 на разклона в посока AS Eschborn/Sossenheim. Завивате наляво в посока Eschborn. Пристигате на едно голямо кръстовище. Тук се пристроявате в лявото от двете платна водещи направо и карате в него. След стотина метра завивате на ляво (тук има пак сфетофар!)и се озовавате на главния път за Кронберг, по който се движете само на право до влизане в насаленото място Kronberg.

Важи за всички посоки: Ориентация в Кронберг:

Продължавате, следвате направо главния път (Frankfurter Straße). Отдясна страна след голямото кръстовище се вижда супермаркета Penny където трябва да завиете на дясно. Непосредствено след супермаркета завивате пак надясно (направо улицата е еднопосочна!) в улицата Westerbachstraße. Можете да ни намерите след около 100м от лявата страна, на адреса Westerbachstr. 9.

 
AJAX Loader Icon