Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
🎁 VOUCHER 10% on EVERYTHING in stock >

Консултации & сервиз

УСЛУГИ (специализирани консултации) и Велосипеден сервиз от Хайбайк в магазина в Кронберг


Хайбайк предлага в магазин си в Кронберг освен богата гама на Вело продукти и Вело екипировка също и висококачествени УСЛУГИ, специализирани консултации, включващи Велосипеден сервиз, компетентни съвети, касаещи всичко на темата ВЕЛОСИПЕД.

Ето списък на едни от най–търсените услуги:

  • Байк-СКЕНЕР
  • Монтаж на индивидуално планувани велосипеди


Байк-СКЕНЕР

Към страницата на RadLabor

Патентованият Байк-СКЕНЕР на фирмата RadLabor представлява една компютърна система за БАЙКФИТИНГ, от типа “high-end“, предназначена за измерване, регулиране & оптимално напасване на колелото и велосипедиста един към друг. Колелото и тялото се измерват с лазер, след което в кратък срок колелото се регулира, така че да пасне към физиката на тялото.
Тази услуга се предлага ексклузивно в нашия магазин в Кронберг!

Цена: 60,- €

Bike-Scanner

Монтаж на индивидуално планувани велосипеди

Santa Cruz

Отдавна мечтаеш за велосипед с индивидуална, избрана лично от тебе визия – твоето колело–мечта? Един байк като всички останали от магазина не е за теб, защото имаш специални изисквания и представи за всяка отделна част по твоето колело и защото не се задоволяваш с наполовина реализирани неща? Ето тук, при нас, си на правилното място. Тъй като “Custom“ е една от нашите страсти!

Ние ще ти сглобим твоетто колело–мечта от рамката до ниплите на спиците с възможно най–личнита и индивидуална визия. Ще вземем под внимание всички твои идеи и желания. Без значение дали искаш колело, което просто да хваща окото, да е направено за чупене на състезателни рекорди или желаеш просто чисто практично колело с висока функционалност, отговарящо на твоите представи - ние ще се справим, убедени сме!
Ние работим с фирми–производители като Intense, AX-Lightness, Lightweight, Santa Cruz, Specialized S-Works, Storck, и др. и разбира се с пасващите компоненти и части на всички актуални, водещи фирми. Без значенние дали ще е шосейно колело, бегач, планински велосипед, градски ..., ние отделяме време и внимание на всяка мечта!

Ела на място, виж нашия сервиз, убеди се и си уговори час!


 
AJAX Loader Icon