Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
🎁 VOUCHER 10% on EVERYTHING in stock >

Вериги

Велосипедни вериги: Изгодна онлайн покупка на нова велосипедна верига


Търсиш си нова велосипедна верига?
Без значение дали ще е велосипедна верига за 6/7/8- предавки за твоето класическо колело или верига от актуалните, нови модели за колело с 11-предавки – в нашия онлайн байкмагазин ще намериш богат избор на Велосипедни вериги както разбира се и пасващи резервни части за ремонт на поизносени вериги!

Различни марки и модели велосипедни вериги

Велосипедните вериги на марката Шимано (Shimano) се произвеждат и предлагат с нитни щифтове, които могат да се монтират с при нас предлаганите инструменти за занитване на вериги. Велосипедните вериги на марките SRAM и KMC обаче, за разлика от тези на Шимано, се закопчават с едно в комплекта специално предвидено за това звено, наречено PowerLink или MissingLink.
Този вид веловериги се монтират разбира се изцяло без използването на специален монтажен инструмент.
И двете системи са изключинелно надежни и издържливи, при добре извършен монтаж гарантират спокойно каране на колелото и то за доста километри. Все пак периодично трябва да се сменя веригата, да се почиства, тъй като това удължава живота и а и намалява разходите по ремонта и покупката на нова касета и ротори. Да си смениш веригата на време си заслужава и си е инвистиция и спестяване на други разходи!
При смяна на захабена касета и веригата би трябвало да се смени за да се гарантира добро и безпроблемно превключване на предавките.

Моден хит: Цветни велосипедни вериги

Който си пада по цветовете може да намери в нашия онлайн байкмагазин различни цветни Велосипедни вериги на различни марки като например такива на Octane One, Spank, Sixpack .
Особенно за препоръчване са т.н. Half-Link вериги, които са със специална форма на верижните звена, позволяващи много по–прецизен монтаж на веригата в сравнение с други видове класически веловериги.
Разгледай и се убеди: Хайбайк предлага богат избор на Велосипедни вериги за шосейни велосипеди, велосипедни вериги за маунтин байк, или верига за сингълспийд велосипеди.

 
AJAX Loader Icon