Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Procraft Магазин на марката

За марката Procraft

За мрката Procraft

Разработено от професионалисти, тествано от професионалисти! Procraft ви предлага всички аксесоари за безопасно колоездене! Независимо дали става въпрос за дръжки за велосипеди, държачи за велосипеди, педали или многофункционални инструменти.
Една от основните задачи на Procraft е не само да предлага компоненти за велосипеди в стандартни размери, но и да обслужва клиенти, които изискват специални размери. Procraft също така предлага части като стебла и колове за седалки с екзотични размери.
Важни за безопасността компоненти като кормила, дръжки и колове за седалки се тестват в съответствие с най-новите насоки във вътрешни, модерни съоръжения за тестване в основната фабрика в Южна Германия.
Ясен знак за качество и доверие:
5-годишна гаранция от производителя за материални и производствени дефекти,
включително силно натоварени части като колове за седалки и кормила.
„В Procraft сме си поставили за цел да можем да ви предложим само висококачествени компоненти за велосипеди, които ще ви доставят дълготрайно удоволствие и за чиято безопасност и качество изобщо не трябва да се притеснявате.
И то на панаир цена." казва етикетът.
Марката Procraft е базирана в Магщат, Швабия. Продажби чрез MERIDA & CENTURION GERMANY GMBH

За магазина на марката Procraft

В магазина на маркатаProcraft на HIBIKE ще намерите общо 69 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Лапи - резервни части и аксесоари, Кормила, Ръкохватки, Седалки, Скоби за седалки и още повече.
 
AJAX Loader Icon