Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Zimtstern Магазин на марката

За марката Zimtstern

Zimtstern- марка, позната сред байк-средите

Zimtstern, марка, позната сред байк-средите, предлага функционално и иновативно байк облекло за различни видове спорт като напр. сноуборд-, скейтборд-, сърф-, байкспорт, както и нормално лежерно всекидневно облекло и аксесоари. Всяка нова колекция се тематизира на ново и разказва една нова сезонна история.
Кройката, дизайна и марката винаги са ново замислени и съобразени с новостите и желанията на пазара.
Графичното оформление и визията са нещо много важно за Zimtstern.
Всички колекции се произвеждат по високи екологични стандарти. За иновативността на продуктите и гаранцията им за дълъг живот Zimtstern многократно са печелили награди:

  • ispo Boardsports Award 2008,
  • Breakthrough Brand of the Year 2008,
  • Eco Responsibility Award by ispo 2009 & 2011,
  • ispo Boardsports Award 2010, Kids Products.

Мисията на марката Zimtstern е да постигне целите на ООН.
Затова Zimtstern произвежда продукта безкомпромисно, особенно по отношение на съобразяването с човешките права, при съобразяването с човешките и технологичните фактори. Zimtstern има международен екип от сноубордисти, любигели на скейтборда както и екип от байкъри,
работещи много тясно с производителите. „Zimtstern за нас не е просто лайфстайл, те са просто нашия живот!“ това казват създателите и работниците на марката всеки ден създавайки новите колекции.

Хайбайк е лицинзиран представител и търговец на Zimtstern

История на марката Zimtstern

Zimtstern е създадена през 1995 в Швейцария произлезаща от идеята, да се предложи алтернатива на тогавашните облекла за сноубордисти.
Създателите на марката Thomas Meyer и Reto Kuster са искали да докажат на пазара един по-европейски стил, изчистена визия с няколко натрапчиви детайли.
Ето как любимият спорт карането на сноуборд става за тях професия, те стават за кратко време най-известната швейцарска фирма за сноубордитско облекло.
Това, което започва в един гараж,се разраства в стилна и желана марка с доста голямо влияние на спортната сцена.
Марка, която се развива бързо и става известна и зад границите на Швейцария.

За магазина на марката Zimtstern

В магазина на маркатаZimtstern на HIBIKE ще намерите общо 92 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Трико/ Велотрико с дълъг ръкав, Трико/ Велотрико с къс ръкав, Панталони/ Велопанталони – къси, Якета, Панталони/ Велопанталони – дълги и още повече.
 
AJAX Loader Icon