Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
🎅 Подарявай на драго сърце: гарантирано право на връщане на закупена при нас стока до 31.01.2024 🎅
РАЗПРОДАЖБА на велосипеди 🚲 горещо предложение за голямо ценово намаление >

Trek Магазин на марката

Trek велосипеди, аксесоари и E-Колела  поръчай на онлайн интернет страницата ни www.hibike.bg

За марката Trek

Велосипеди Trek - уникални велосипеди и висококачествени аксесоари

Trek - това са хора визионери, все водени от желание за приключения, вдъхновени от общността, очаровани от свободата на открития път и винаги стремящи се да създават най-великите велосипеди в света.
Откакто е основана през 1976 г., американската семейна компания Trek иска да насърчи хората да използват велосипедите си в ежедневието и в свободното си време и прави това успешно предлайгайки богата гама от планински велосипеди и състезателни велосипеди, байкове за пътека, трекинг и фитнес велосипеди, иновативни електронни велосипеди, детски велосипеди и др.

Велосипеди Trek - уникални велосипеди и висококачествени аксесоари

В средата на 70-те години двама млади визионери – Дик Бърк и Бевил Хог – решават да построят най-добрите велосипеди в света в обикновена плевня в Уисконсин, САЩ.
Те искали да произвеждат велосипеди в САЩ със сериозно майсторство и да предадат страстта към колоезденето на широка публика. Тяхната цел била да накарат хората да използват велосипедите си по-често за ежедневните си пътувания, за свободното време, здраве или релакс.

Изключително качество, доживотна гаранция

От скромно начало с петима служители, световноизвестна марка с над 2500 служители израства.
Сега велосипедите Trek се разпространяват, продават и карат в повече от 100 страни. Trek продължава да прави всичко възможно, за да доразвие собствените си продукти и да произвежда продукти с най-високо качество за цял живот.
Инженери, учени и дизайнери работят в сътрудничество с топ спортисти и екипни състезатели, за да разработват непрекъснато нови технологии и иновации, които подобряват изживяването при каране и представянето на велосипеда.
Благодарение на високото качество на продукта, велосипедите на Trek са гарантирани за цял живот. Уникална точка за продажба в индустрията.
Въпреки че технологията се е променила, Trek винаги е оставал верен на своите корени.
Хамбарът все още играе централна роля в компанията днес.
Сега Trek произвежда формите за своите карбонови рамки там, където някога са били построени първите рамки.
Trek също така е една от малкото марки с този размер, която все още е семейна. Между другото, марката Bontrager има подходящите аксесоари за вашия велосипед Trek.

Правилният велосипед за всяка дисциплина!

Предлагането на изключителни велосипеди и електрически велосипеди на пазара, които са по-способни от всякога, е специалитет на семейния бизнес в Уисконсин.
Продуктовото портфолио е изчерпателно:
от прости алуминиеви състезателни велосипеди до персонализирани карбонови състезателни велосипеди от висок клас,
от градски велосипеди, велосипеди за свободното време, фитнес и велосипеди за велосипеди до детски велосипеди до велосипеди за чакъл, крос-кънтри, маратон, всички планински велосипеди., ендуро и байкове за планинско спускане.
Ако търсите състезателен велосипед, трудно е да пренебрегнете моделите от серията Trek Domane.

Велосипедът за издръжливост съчетава комфорт, гъвкавост и скорост, за да създаде уникално изживяване при каране.
Подобно на авиационния шосеен велосипед Madone, той разполага със собствената IsoSpeed ​​​​технология на Trek, която абсорбира вибрациите отпред и отзад. Достатъчният просвет на гумите и отделение за съхранение в долната тръба са допълнителни интелигентни характеристики, които правят Domane състезателна стрела с високи качества за издръжливост.
За крос-кънтри ездачите Trek Supercaliber е перфектният избор.
Има амортисьор IsoStrut, разработен съвместно с FOX, който е интегриран в рамката и осигурява 60 mm регулируем ход на окачването.
Това означава, че планинският велосипед за крос-кънтри не е нито пълен, нито хардтейл. Но едно нещо е сигурно: това е най-бързият, най-лекият и най-мощният XC състезател, който Trek някога е създавал.
Ако не искате да се ангажирате с една дисциплина, Trek Fuel EX е точно за вас. Със 140 мм ход отпред и 130 мм отзад, това е универсален трейл велосипед, който се наслаждава на взискателни ендуро спускания, както и на тежки XC изкачвания.
С Trek Rail получавате напълно новоразработено е-ендуро, оборудвано с най-новото поколение двигател Bosch Performance Line CX. С бързи 29" колела, ход на окачването 160/150 mm в алуминиева или карбонова рамка и 625 Wh батерия, интелигентно интегрирана в рамката, нищо не пречи на дългите пътеки.

За магазина на марката Trek

В магазина на маркатаTrek на HIBIKE ще намерите общо 424 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Резервни части и аксесоари за велорамки, Шосейни велосипеди, Е-Велосипеди-планински с пълно окачване 29 цола, Плалнински велосипед с пълно окачване 29 цола, Е-Велосипеди /Педелег / Е -Трекинг велосипеди и още повече.
 
AJAX Loader Icon