Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Ion Магазин на марката

ION Bike Велоекипировка и протектори

ION – МТБ Облекло, обувки и протектори

ION е марка за иновативна и висококачествена байк екипировка, обувки и протектори, такива, на които може да се довериш. Без значение къде тренираш или си караш колелото, благодарение на различните Lines Traze, Scrub и Seek ще немериш пасвещия артикул за следващото и байк-приключение.

За марката Ion

ION Bike Облекло & Защита

ION е марка, известна с готини дизайн и визия на продуктите си, които са предпочитани от Gravity-пилоти, фенове на даунхила или просто байкъри, които ценят една отлична пасмаща форма на дрехата, както и функционалността и. Ion свързва модата за сърфистите с тази за феновете на колоезденето. ION е марка, която всъщност започва да произвежда облекло за спортните видове на вода, с което става и известна. Многото опит именно от този сегмент на текстилно производтсво дава тласъка и отличното качество на байк-облеклото, което ION предлага с различните си колекциите. ION набляга на детайлите, като скрити джобове за телефон, документи, билети или почистваща кърпичка за очила. Освен стилно функционално байкоблекло ION произвежд и стилни аксесоари, ръкавици и предпазно облекло. Ново в сортимента от някдлко сезона е плоският педал на ION- както и Clipless-велообувките, получили доста награди. Те се отличават с добро сцепление, защита и отличен контрол върху педала.

ION: От водните спортове до колоезденето

Марката ION е създадана през 2004. В началото основателите и са се концентрирали върху продукти предназначени само за воднте спортове. В портфолиото на ION най-напред централно място са заемали неопреновите комплекти и неопреновите продукти за международната сцена за водни спортове. От основаването си до сега ION се опитва да комбинира висококачествени продукти с модерен и изискан дизайн, което им гарантира и доста фенове. През 2013 ION успя да завладее и пазара на МТБ артикули. Със страст и технически знания и иновации тази марка успя и в сегмента на планинското колоездене да създаде продукти, които са иновативни и с високо качество.

За магазина на марката Ion

В магазина на маркатаIon на HIBIKE ще намерите общо 208 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Панталони/ Велопанталони – къси, Трико/ Велотрико с къс ръкав, Якета, Трико/ Велотрико с дълъг ръкав, Протектори за коляно/пищял/глезен и още повече.
 
AJAX Loader Icon