Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Cobi Магазин на марката

За марката Cobi

Cobi - свържи твоя байк с дигиталния свят

Cobiе производител на смартфон базирани и съвместими сензорни системи, системи за осветление и еквари за велосипедната индустрия –п за Е–Колела и нормални велосипеди.
Идеята на системите на Cobi е, да свърже велосипеда, Е–колелото чрез смартфон и специфични приложения, желаейке да свърже човека потребител със сервизни специфични услуги, касаещи колелото или Е–колелото му.

Историята на марката Cobi

Историята на Cobi започва през 2014 като старт–ъп, създадена от Andreas Gahlert заедно с Carsten Lindstedt, Heiko Schweickhardt и Tom Acland във Франкфурт.
През 2017 се взима решението да се фузионира, да се работи съвместно с фирмата Robert Bosch ООД, което води до поглъщането на Cobi от Bosch eBike Systems.
Именно това фирмено сливане дава на марката Cobi при разработването на нови продукти предимство, идващо от над 60 годишен опит в областта на връзките и комуникацията и дигиталното развитие на технологиите.
Хората работещи в Cobi са експерти от различни браншове, имащи общата цел да създават новаторски неща, които технически да вдъхновяват и класират марката Cobi в най–горните позиции на продажби.

За магазина на марката Cobi

В магазина на маркатаCobi на HIBIKE ще намерите общо 4 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Резервни части за светлини и фарове, Аксесоари за смартфон.
 
AJAX Loader Icon