Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Miranda Магазин на марката

За марката Miranda

Miranda Bike Parts: Фирмена история и гаранция за качество - велокомпоненти от Европа

През далечната 1940 португалската фирма Miranda Bike Parts започва производството на преносими велопомпи. Така започва историята на успешното португалско предприятие.
Много бързо започва дад расте обществения интерес към продуктите на това предприятие, което бързо се разширява и експандира.
Велокомпоненти произведени в Европа както тези на Miranda се отличават с качество и традиция.
Към иновативните продукти на Miranda Bike Parts се брои един електрически километраж, който за това време е представлявал голяма новост в индустрията за производство на мотоциклети.
Miranda произвежда през 60-те године на миналия век преди всичко компоненти за мотоциклетната индустрия.
Освен клаксони, километражи и ръкохватки Miranda започва по-късно да произвежда хидравлични спирачки за мотоциклети, както и V-спирачки за велосипеди.
Няколко години по-късно Mirandaсе затвърждава в сегмента на велокомпонентите като започва да произвеждаum хидравлични велосипедни спирачки, китове за курбели и колчета за седла.

Съвремената визия на Miranda: Повече веломобилност/ засилена продукция на E-Колела/ Педелег-Колела

Miranda си е поставила за цел, да се развива в сферата на веломобилността, с цел ограничаване на карането на автомобили.
Тази тяхна визия се вижда и от гамата на продуктите, които предлагат. Ето защо предприятието развива и предлага компоненти за всички видове Е-колела E-Bike /Педелег-Колела както и за екипа на E-Enduro World Series.
Miranda успява да качи качеството на продуктите си през годинете и да се докаже на сцената на международните велосипедни надбягвания.
Днес Miranda доставя на всички европейски фирми, производители на Е-Колела части и компоненти за готови колела като продуктите и се продават във все повече и повече страни.

За магазина на марката Miranda

В магазина на маркатаMiranda на HIBIKE ще намерите общо 4 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Курбели (рамо на педала) за МТБ, без плоча, Верижно плочи – защита /Bash Guard, Болтове за курбели.
 
AJAX Loader Icon