Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Lovens Магазин на марката

E-Магазин за продукти на марката Header Lovens

За марката Lovens

Lovens товарни колела – една добра алтернатива на автомобила

Нидераландския производител Lovens се е специализирал в производството на товарни колела. Целта на Lovens е да сътвори дългосрочно едно екологично добре издържано бъдеще, в което огромна роля да играят товарните колела, които да не замърсяват околната среда както автомобилите. Мобилната форма на бъдещите хора за Lovens се състои още днес в решението което те дават с товарни колела. При Lovens не строят просто някакви колела, а просто естетистически и иновативни решения на няколко колела. Ето защо всички решения започват при възприятието на това какво иска клиента. За да могат ползващите да използват тези товарни колела всеки ден и то задоволително, и спокойно, Lovens е решил да вгради за максимална защита при всички товарни колела джипиес сензор, който при кражба локализира откраднатото колело. В серията колела Explorer са вградени Bosch мотор. Мощта на мотора вариира в зависимост от модела от 50-85 Nmи е базирана върху капацитет от 400 до 500 Wh.

Товарно колело вместо малък товарен бус

Lovens има визионерското мислене да промени ползването на автомобила като въведе разпространеното ползване на товарни колела в смисъл запазване на околната среда. Товарните колела на Lovens са оптималното решение особено в града за транспортиране на покупки от супермаркета до дома. Предимствата на едно товарно колело са доста: не стоиш в задръстване с кората си, не търсиш паркоместа и не си зависим от цената на горивото, с което се зареждат автомобилите. Просто се качваш на колелото, въртиш педалите и си свършваш необходимата работа!

За магазина на марката Lovens

В магазина на маркатаLovens на HIBIKE ще намерите общо 5 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: E-Lastenräder Zubehör, E-Lastenräder.
 
AJAX Loader Icon