Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Велосипедно трико с къс ръкав

Велосипедно трико с къс ръкав за всекидневно ползване и за велоспорт, за шосейно колоездене и за МТБ

Велосипедното трико с къс ръкав е пасващото облекло при високи температури.
Предлагаме трика не само с къс ръкав, но и с ¾-ръкав или дори без ръкав.
При непредвидени ниски температури може да комбинираш трикото ти с къс ръкав с ръкавели и така да се защитиш от студа. Защо трябва да имаш по едно трико с къс ръкав?
То е дишащо и е направено от функционална тъкан благодарение на която поддържа кожата суха.
Който много често кара колело и то спортно, познава доста добре предимствата на трикото с къс ръкав.
Спортните трика с къс ръкав за МТБ-колоездачите например са доста тясно скроени поради което могат да попият оптимално потта и да я трансформират.
Гърбът на едно спортно велосипедно трико е по-дълъг отколкото педната част, тъй както го изисква велосипедната позиция на каращият.
При покупката на трико с къс ръкав обърни внимание дали трикото има силиконови ленти на ръкавите например. Те спомагат трикото да не се плъзга по кожата. Обикновено на гърба си триката от този стил имат джобове, където има място за малки неща като шише с вода, енергийно блокче и др. Дължината на ципа при най-късите трика е някъде до гърдите.
Все повече стават актуални и предпочитани трика с къс ръкав, които са снабдени и цели ципове.
Велотриката за жени предлагат един по-женствен стил и кройка.
Който си пада по трика който не са толкова тясни, трябва а си избере велотениска. Те имат по-широка кройка от тази на триката. Тези се продават под понятието loose-Fit тирко или трико-тениска. Даунхил или МТБ трика / фриирайд-трика се предлагат често с култова визия.
Велосипедните трика се предлагат във всички възможни цветове и десени, изборът на трико зависи изцяло от личните предпочитания.

 
AJAX Loader Icon