Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Велосипедно трико с дълъг ръкав

Велосипедно трико с дълъг ръкав: Вело–трико не само за зимния сезон!

Без значение дали си любител на планинското или на шосеѝното колоездене – велосипедното трико с дълъг ръкав не трябва да липсва в гардероба ти. То е част от основната екипировка на всеки добър велосипедист. На пазара се предлагат както летни леки трика с дълъг ръкав, така и зимни, термо–трика с дълъг ръкав.
Дългите ръкави позволяват трикото да се носи при по–ниски температури, както в основните, така и в междинните сезони като напр. пролетния и есенния сезон. Така напр. в средата на лятото в планината може да те изненада винаги студен вятър, ако си с трико с дълъг ръкав, значи си направил правилния избор.

Някои от съвременните, доста добре изработени вело–трика разполагат в предната част с подсилена текстилна платка, която е ветроустоѝчива (Front Protection), предпазваща от насрещния вятър, докато в гръбната им част е пришита по–лека, дишаща метерия.

Каращ с удоволствие велосипед при сняг и лед?
При наистина зимни условия е за препоръчване да носиш зимно трико с дълги ръкави, тоест термотрико. Вътрешната страна на термотриката е мека и топла, те запазват топлината на дялото, но без да позволяват презатоплянето му.
Добър избор за зимния велосезон са също така и ветроустоѝчивите трика.
Понятия като напр. джърси, Bike-Jersey или Jersey Long Sleeve са често използвани понятия, използващи се за обозначение на велоссипедни трика с дълъг ръкав. Много често този вид трика, а именно "джърситата" се отличават с по–широка кроѝка.

Тези вело–любители, които не обичат тясните трика определено биха избрали модел велосипедно трико от колекциите на Даунхил–Триката /Фриираѝд–Триката.
Дали ще е тънко, леко, мъжко трико с дълги ръкави или дамско зимно такова, ТУК, в нашия Онлаѝн Шоп за велосипедни трика ще намериш със сигурност трикото отговорящо на твоите изисквания.

 
AJAX Loader Icon