Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Гуми за туристически, градски велосипеди

Велосипедни гуми за Трекинг колело: Гуми за туристически велосипед, градски велосипед (гладки, без профил, с профил)

Дали търсиш Гуми за туристически велосипед, градски велосипед без профил, тоест гладки за бързо каране в града или за велопреходи върху асфалт и на неравен, горист терен – това е без значение! При Хайбайк ще намериш богат избор на Трекинг гуми за велосипед!
В тази категория ще намериш велосипедни гуми, които може да са ти познати и от МТБ сцената, известни с това, че се карат перфектно и вурху асфалт. Разглеждайки нашите предложения за Трекинг гуми ще установиш, че изборът в тази категория гуми за велосипед е доста голям.
Тук ще намериш Гуми за туристически велосипед, гуми за всички видове трекинг велосипеди, за градски и много други..
Гуми за Трекинг велосипеди с типичния размер 700 диаметър (622) за 28“ джанти както и по–малките с 559 диаметър за 26 цолови колела -
Ние ти предлагаме туристически велогуми от 17“ до 28“!
За велопоходи през зимата при Хайбайк ще намериш и специални велосипедни гуми с шпайкове за твоето Трекинг колело.
И за тази категория гуми важи следното: И тук ще намериш велогуми от най–различни фирми, материали и за най–различни видове велопоходи. Дали каркаса ще е подсилен с допълнително материал, или гумите ще са от най–ново поколение с вградена защита против спукване, или такива с по–малко съпротивление – при Хайбайк ще намериш пасващите гуми за всеки Треникг байк!
Всеки производител на велосипедни гуми се стреми да предложи най–доброто и да спечели клиентите за своите продукти, ето защо изборът мужду модели като напр. Schwalbe Marathon, Continental TopContact или CrossRide гуми е чисто личен.
Гумите за туристически велосипед се предлагат с различни профили, така че завсеки терен има пасващи велосипедни гуми!

Трекинг гуми при Хайбайк: Предимствата и недостатъците на сгъваемите гуми за туристически велосипед, градски велосипед

Сгъваеми гуми за трекинг колело - изгодно при  HIBIKE, напр. 
Continental SpeedRideКои са предимствата на сгъваемите гуми за туристически велосипед?
Сгъваемите гуми за трекинг, туристически велосипед не са само по–удобни за монтаж, но и превоз, защото са малки, компактни и безпроблемно се сместват във велораницата или дори в джоба на трикото като резервни гуми, което не е възможно разбира се при гуми с твърд борд, просто защото са обемисти.
Сгъваемите гуми за велосипед са и по–леки в сравнение с тези с твърд борд.
Гумите с твърд борд имат твърд каркас което е плюсът при евентуална опасност от спукване при напр. екстремни спускания. Велосипедните гуми с твърд борд са и по–евтини от сгъваемите.

Открий предложенията на Хайбайк за трекинг гуми, гуми за туристически велосипед. Ние предлагаме само високо качество, тоест гуми на производители като Schwalbe, Michelin, Continental, Maxxis или Specialized. С помоща на нашия филтър, позициониран над продуктовия избор, може да избираш гуми спрямо ширината им, вид на гумите или производител.

 
AJAX Loader Icon