Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

ВЕЛОСИПЕДНА ЗАСТРАХОВКА helden.de

helden.de Versicherung

Твоето колело те съпътсва навсякъде – така че може да се случи, че много от компонентите му да се износят и да се наложи да ги сменяш, при катастрофа или произсшествие така да се деформира, че да се наложи да подменяш доста неща по байка си... В ПОДОБНИ СЛУЧАИ helden.de ти предлага една адекватна ВЕЛОСИПЕДНА застраховка, с нея ще можеш да застраховаш любимия си байк надежно. Шосеен велосипед, градски велосипед, планински велосипед, или Е-Байк – helden.de тази ЗАСТРАХОВКА ти гарантира оптимална защита на твоя велосипед!

Заствраховката, която можи да сключиш при helden.de е базирана на флетрейд-принципа: Това означава, че ти плащаш една и съща цена, една и съща ставка. Годишната застрахователна вноска включва всички премийни условия и покрива така всички твои нужди. По този начин helden.de се грижи за това, ти като клиент винаги да си в центъра на застрахователния интерес и надежно да може да използваш комфорта на този вид застрахователна защита.

Основните предимства на велосипедната застраховка:

  1. КРАЖБА на велосипеда: Всички разходи по закупуването на НОВ велосипед при кражба на стария ще ти бъдат възстановени.

  2. РАЗХОДИ за РЕМОНТ: helden поема всички разходи по ремона на твоя байк след пътен инцидент.

  3. КРАЖБА на части или компоненти от велосипеда: Всички части или принадлежности по твоя байк като напр. навигация Garmin или дисаги са автоматично защитени при кражба.

  4. ВЕЛОСПОРТ: Всички шосейни обиколки напр. & "даунхил"-спускания са застраховани с тази застраховка, стига да неса част от професионално извършена дейност с цел печалба.

  5. Техническо изхабяване на части и компоненти по байка: helden поема и всички разходи по ремонт и репатура на изхабени части по твоя байк.

  6. Пътна помощ и помощ при ПТП: Пътна помощ и помощ при ПТП е част от застрахователната полица и е възможна по всяко едно време.

  7. Ти вече имаш застраховка? Никакъв проблем! helden поема разходите по смяната на застрахователните права и задължения при смена на застрахователя.

  8. Без определен краен срок на застраховката: Застраховкателният договор може да бъде прекратен по всяко едно време, с възстановяване на евентуални внесени вноски.

Всички детайли по застраховката виж на страницата helden.de >

Допълнителен ваучер, намаление: Спести с HIBIKE!

Избереш ли нас ще може да се възползваш от допълнителен ваучер, намаление. Просто използвай нашия КОД HBKE2 при приключване на застраховката или при сключване на застраховката директно на страницата на helden.de чрез линка, който ти предлагаме. Използвайки тази възможност, ще заплатиш само 11 застрахователни вноски, НО ще използваш застраховатерната защита цели 12 месеца!

 
AJAX Loader Icon