Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
🎁 VOUCHER 10% on EVERYTHING in stock >

Колела ДЕТСКИ и ЮНОШЕСКИ

Детски колела в онлайн магазина на Хайбайк - Specialized, Trek, DRAG, Orbea, Conway и монго други марки

Детско колело, Детски велосипед: От Колело за баланс (колело без педали) до юношески планински байк

Дали ще търсиш Детско колело за най–малките – Колело за баланс, тоест детски велосипед без педали, или юношески планински байк от 24 или 26 цола – при Хайбайк ще намериш със сигурност, не само визията велосипед, която търсиш, но и безусловно гарантирано БАЙК–КАЧЕСТВО!
Нашите модели и марки Детски велосипеди са подбрани от специалисти в бранша, така че малките невръстни колоездачи да са доволни и горди със своите собствени, първи велосипеди, които по нищо не отстъпват на колелата карани от татковците и майките им.

Кой е казал, че само големите могат да карат качествени и маркови Велосипеди като напр. Trek, Ghost, Specialized, Bergamont, Haibike, Kona?
Купи изгодно детско колело, например дървено детско колело на марката Early Rider
Гарантираме ти като специиалист във велобранша, че при нас ще намериш пасващия планински велосипед или шосеен бегач за твоето дете!

Детски велосипед: Позволи си лукса на водещите МАРКИ и качеството, гарантирано само от специалисти във велобранша!

Предлаганите от нас Детски велосипеди са фабрикати на едни от най-търсените и реномирани МАРКИ във велобранша като вече изброените
Trek, Specialized, Ghost, Bergamont, Kona, Haibike, Lapierre.
Всички детски и юношески колела предлагани от Хайбайк отговарят на днешните високи стандарти за качество както и на критерийте като безопасност, стабилност и дълъг живот на компонентите, които безспорно са особенно важни при избора на Детско колело.
Ние не си позволяваме НИКАКВИ компромиси в качеството нито при първото Колело за балансиране, без педали, напр. на марката "Early Rider" с 12 цола (12") гуми (и сладка вело–рамка от само 5 цола) нито пък при Юношеските велосипеди от 26 цола.
Леката алуминиева рамка, съобразеното с детската физика междуосие, подходящата анатомична форма на седалката, защитните предпазители към веригата, специалните детски ръкохватки – нашите детски велосипеди са съобразени с много повече от изброените тук желания.
Дизайнът и визията на Детските и Юношеските колела е съобразен естествено с възрастта - розово, лилаво напр. за момичета и типичните синьо или червено за момчета. Тинейджърите могат да изберат при нас обаче и по–нестандартна и готина визия – напр. изцяло шарени Юношески велосипеди. Съвсем според личните предпочитания и вкус.

Спортния характер на нашите Детски велосипеди ще отркиеш и във факта, че и дори и за най-малките е предвидено превключване на скоростите напр. с 6 скорости. За тинейджърите предлаганите 21 скорости напр. са просто стандарт.
Производителите оборудват Детските модели велосипеди обикновено с почти всичко, от което се нуждаят малчуганите, гарантиращо удоволствието от карането, както и безопасността им. В зависимост от модела детско колело изборът на подобни допълнителни ЕКСТРИ е доста разнообразен: Предлагат се стпенки, помощни колела, багажник, фарове, калници, светлоотразители, звънец...

И въпреки всичко не забравяйте, че при избора и покупката на детско колело най–важното си остава да се съобразите с РЪСТТА на ДЕТЕТО и развитието на неговата МОТОРИКА – Размери Детско колело, особено в началото!
Размерът на велосипедната рамка трябва задължително да е съобразен с ръстта, височината на детето!. Детски МТБ: Купи онлайн детски МТБ при HIBIKE, като напр. МТБ Ghost Powerkid Само тогава, когато детското колело е избрано правилно и пасва, само тогава и карането му ще доставя удоволствие и детето ще се радва на своите първи вело–успехи! Ако геометрията на колелото е по–голяма от необходимото, то тогава не се чудете ако след първата обиколка детето откаже да кара колело.
Ето защо се консултирайте и информирайте обстойно преди да купите детски велосипед.
Ние гарантираме не само КАЧЕСТВО, но и СЕРВИЗ, който уважават всички големи и начинаещи планински колоездачи и любители на шосейното колоездене!

 
AJAX Loader Icon