Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Чорапи

Чорапи: Спортни зимни и летни чорапи, чорапи за колоездачи


Всеки любител на колезденето знае, че с подходящите спортни чорапи ще му е по–комфортно, било то със зимни или летни чорапи. Разбира се и с определени десени и марки ще си в крак с модата. Но велосипедните чорапи могат много повече от това, да изглеждат добре!
Чорапите за колоездачи трябва да са: удобни и да пасват добре и да са от еластичен материал.
Само така ще се предпазиш от нежелани болежки по ходилата.
Защитен в една пасваща подсилена пета и ходило кръкът по този начин се предпазва от мазоли и удъри.
Петите и пръстите се нуждаят от по–голяма защита, ето защо в тази област чорапите са с подсилена тестилна подложка.
На доста хора ходилата им се изпотяват, ето защо при летните горещини е добре да се кара с летни специални велочорапи, които позволяват добра вентилация на ходилата благодарение на дишащи изкуствени материи, които позволяват бързото транспортиране на потта и с това и сухи ходила. Материали като мерино–вълната напр., X-Static®-pure-silver или тъканта Meryl Skinlife Faser подобряват и антибактериалната защита в зоната на ходилата. За зимата са за предпочитане естествено зимни велочорапи. Тъй като ходилата и кокалчетата най–бързо мръзнат, трябва да се избират чорапи които да са подсилени точно в тази област и които да са ветроустойчиви и водоустойчиви. Спортни, функционални велосипедни чорапи, които са изработени от водоустойчив GORE-TEX® гарантират не само топли и сухи ходила, те транспортират надежно потта навън. Комбинирани с леки спортни чорапи те са идеалният избор за велопоходи в дъждовно време.
За да се възстановиш възможно най–бързо от трудния велопоход може след преключването му да избереш носенетео на специални спортни компресионни чорапи. Тези подобряват оросяването в крайниците като краката напр. и мускулите не се изтощават толкова бързо.
Дали ще са мъжки или дамски, за хоби–велолюбители или за професионални колоедзачи: Ние предлагаме спортни чорапи в най–различни варианти и за всеки един сезон.
 
AJAX Loader Icon