Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Препарати за текстил и очила

Продукти за поддръжка и грижа на велосипедно функционално облекло, протектори, подплънки, очила & каски!


Перилни препарати, ипрегниращ спрей, гелове и вакси специално за велосипедното ти функционално облекло? О, да!
Висококачественото велосипедно функционално облекло, марковата вело екипировка като напр. протектори, каски, очила, излиза в много от случаите скъпичка, нали?
Ето защо наистина си заслужава, от време на време да се погрижиш за велосипедното си функционално облекло и екипировка.
Специални перилни препарати или препарти за поддръжка на тъканите на спортно облекло предлагат напр. марките Assos или Nikwax. Един добър и изгоден продукт напр. е комбинираната измиваща и импрегнираща смес Nikwax TX Direct както и импрегниращия спрей на същата марка.
Дъждобранни якета напр. могат да бъдат, в зависимост от текстилната тъкан, (переодично!) импрегрирани със специална ипрегрираща смес. Разбира се винаги трябва да се съобразяваш с дадените от производителя условия за грижа и пране на тъканите, за да не се износят или повредят нишките на функционалното облекло.

Почистваща пяна, Вакса за обувки, хигиеничен спрей за обувки и др.!

Ние предлагаме специални перилни препарати за почистване на висококачествени текстилни материали, като напр. Cleanser на Assos или Tech Wash течен, перилен препарат на Nikwax.
Почистващата пяна е другата възможност да се погрижиш и почистиш, както вело обувки, различни видове вело протектори така също и изпотени подплънки на каски. Ние препоръчваме почистващата пяна на марката Muc-Off.
За вело обувките си може да се погрижиш с подходяща Вакса за обувки, гел или Почистваща пяна, за да удължиш живота на материала, но и да подобриш и първоначалните им свойства, като например водоустойчивостта им. За обувките ти от ествествена кожа ти предлагаме специална импрегнираща вакса, както и хигиеничен спрей за обувки на марката Holmenkol.

Почистващи препарати за вело очила, каски, шлемове и др.

Покупката на вело каска, вело очила, шлемове и др. байк екипировка изисква да се замислиш и за евентуалната ѝ подходящата поддръжка.
Ние ти препоръчваме като висококачествена грижа за вело очила напр. Течност за предпазване от замъгляване на очилата Muc-Off Eyewear & Goggle Anti-Fog

Zu diesem Thema findest Du Beiträge im Hibike Blog В нашия HIBIKE блог обесняваме, как да поддържаш правилно скъпата си вело екипировка, така че да може да я ползваш и да ѝ се радваш дълго. HIBIKE–Блог на тема "Правилна грижа и поддръжка на функционално велосипедно облекло"

 
AJAX Loader Icon