Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
Huge BIKE SALE 🚲 up to 55% OFF >

Венец плочи ( зъбчатки) & Bashguards/ Предпазители

Венец плочи с различно захващане, елоксирани и супер леки: Зъбчатки/ Венец плочи/ Задни венци на реномирани марки и високо качество

Венец плочите са част от Венец касетата и са тези велокомпоненти, които предават с всяко завъртане на курбела силата върху велосипедната верига.

При покупката им трябва да се съобразиш на първо място с Диаметъра и вида им на захващане.
Един от много разпространените диаметри на венец плочи, Зъбчатки, особено при тези за шосейните велосипеди е 110 мм (компакт) както и 130 мм (стандарт).
За МТБ колелата е 3-скорости /2-скорости 104 мм и 64 мм.
Който кара вместо с две или три, само с една венец плоча отпред, е с предимство.

Нова веломода:
Все повече колоездачи на планински велосипеди откриват предимствата на предавките 1x10, 1x11 или даже 1x12 и се чувстват сигурни с тях.
Особено при шосейното колоездене този избор е много добър, защото така се намалява риска да се преплетеш в различните предавки, след като отпред караш с една венец плоча. И тук имаме на разположение различен брой дупки за захващане и стандартите за монтаж са различни. Ето защо трябва да се внимава много. За колоездачи използващи отпред само една зъбчатка препоръчваме т.н. Narrow-Wide Венец плочи. Тези имат различно дебели профили на зъбите.
Както се подразбра и от името зъбите тук са подредени в постоянен ред, 1x тънък и 1x широк, което предотвратява прескачането, изкачането на веригата.
Богатият избор на венец плочи те обърква и не успяваш да намериш това, кото търсиш?
Който има нужда от професионална консултация за покупка на венец плочи, зъбчатки може да се свърже с нас по телефона или по Е–Мейла.

Предлагаме богат избор на венец плочи/ Зъбчатки

Купи изгодно венец плоча като напр. специалните плочи Rotor Q-Rings

Ние предлагаме Венец плочи за почти всички видове велосипедни курбели, които се предлагат на пазара. При нас ще намериш венец плочи / Зъбчатки с различно захващане и с различен диаметър и покритие, Венец плочи за Даунхил, Dirt както и за модерните единични движения, дали ще са новите 1x12 или общоприетите 1X10 или 1x11 движения – убеди се, ние предлагаме богат избор на качествени Венец плочи!
Венец плочи за Direct Mount-курбел или за курбел с конвенционална звезда – питай, при Хайбайк ще намериш това което търсиш!

При нас ще намериш разбира се и венец плочи за Bosch-движения за Е–Колела.

Падаш си по цветовете и лекото тегло на байка ти е важно?
При почти всички уважаващи себе си велоентусиасти цвета на курбела или Венец плочата има определено значение, тъй като цветно елоксираните венец плочи предават на байка ти една определено индивидуална визия.
При покупката на венец плоча трябва да се обърне внимание и на теглото й, феновете на леките колела предпочитат колкото се може по–малко баласт по тях, което и за производителите е особено предизвикателство, особено продукцията на венец плочи за даунхил и фриирайд.

Протектори за Венец плочи – Bashguards

И т.н. Bashguards се числят тематично към Венец плочите, които представляват протектори за Венец плочи, тоест защитни пръстени.
Който кара през всякакви терени и желае да си предпази венец плочите/зъбчатките, трябва да се замисли дали да не си монтира и пасващи Bashguards.
Съвет: Предлаганият от нас избор е голям и чрез функцията филтър категория (позиционирана над продуктите) може да ограничиш търсенето си напр. търсейки за 4 или 5 звездни курбели.

 
AJAX Loader Icon