Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Протекторни шорти и панталони

Къси Протекторни велосипедни клинове: МТБ-клинове с вградени протектори


Под велосипедни Протекторни клинове/панталони се разбира велосипедни панталони, по–точно МТБ-клинове, които гарантират специална защита, особено на тези от колоездачите предпочитащи екстремните спускания.
Това са тясни, леки, вътрешни клинове, които се обличат под Вело панталона. Тези протекторни клинове са израбонтени в повечето случаи с подложка в седалищната част, със странични втъкани предпазващи възглавнички на таза, на бедрото или в областа на кръста/опашката (края на гръбначния стълб). В зависимост от дължината на тези протекторни вело клинове подобни пришити защити може да има и на колената и ли дори на подбедрицата. Възможно е според модела или производителя тези пришити ЗАЩИТИ да са изработени от различни твърди материали (твърда черупка напр.) или напротив, да са меки (дунапрен напр.), абсорбиращи допълнително евентуалния удър.
Колоездачите трениращи дисциплината Даунхил би трябвало да се спрат при избора си на протекторни вело клинове с пришита твърда черупка.
Тези предпочитащи ендурото или All Mountain–дисциплината би трябвало да се ориентират по–скоро към моделите протекторни клинове с вградена мека предпазна защита.
Подобни модели протекторни вело клинове се изработват в повечето случай от мрежещи платове/материи, със специално антибактериално покритие, които са изключително еластични, дишащи и гарантиращи оптимален комфорт. Най–важното е вентилацията и пасващата форма на този вид вело клин.

Кройката на късите МТБ-клинове с вградени протектори

Протекторния долен клин трябва да ти седи като излят, да не ти обива и притиска никъде, ето защо ти препоръчваме преди покупката да го облечеш и изпробваш. Открий в нашия онлайн Байк Магазин огромния ни избор на Протекторни клинове/панталони с вградени подплънки и защита.

 
AJAX Loader Icon