Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Протектори

Bike protectors: protection for every use on the bike!


Избери категория от менюто Протектори и Защитно Вело Облекло за планинско колоездене:

Купи изгодно онлайн маркова, защитна велоекипировка:
Маркови протектори за МТБ и даунхил

Една от основните функции на специалната защитна велоекипировка е да осигури надежна защита на колоездача при удар или нараняване.
Съвремените модели Вело протектори, протектори за планинско колоездене, са технологично погледнато високо развити продукти, при които прилагането на най–новите технологии и иновативни материали имат за цел да абсорбират колкото е възможно повече от удъра.
Ако си любител на екстремните планински колоездачни дисциплини като Даунхил напр., Enduro-Race или Dirtjump определено знаеш да цениш качествените протектори за МТБ и даунхил, предлагани специално за този вид спорт.
Вероятността от нараняване на колената, лактите, долната част на крака, гърба, главата и гръбнака естествено е доста висока, особено при бързи скокове във въздуха или бързи спускания.
Освен задължителната каска, която ти гарантира защита на главата мисли за надежна защита и на коленете, подбедрицата, лактите както и на гърба и гръбначния стълб. Протектори от този вид са задължителни за всички любители на високите скокове.

Съвременни протектори за велоспорт: КОМФОРТ, който не искаш да ти липсва.

Комфорта на носене на велопротекторите особено на протекторната велоекипировка за планинско колоездене в последните години е значително подобрен.
Днес никой не трябва да се притеснява, че протекторите за коляно или тези за подбедрица ще протриват кожата, ще дразнят, поради което ще те принудят да ги захвърлиш в ъгъла вместо да ги носиш..
Предлаганите съвременни модели Вело протектори гарантират висок КОМФОРТ на носене, като напр. не претъркват кожата и не пречат при въртене на педалите.
Едни от стандартните ЕКСТРИ с които се предлагат повечето съвременни Вело протектори напр. са:

  • високоустойчив на скъсване найлон,
  • абсорбираща ударите подплата,
  • антибактериална мрежа способна да абсорбира влагата
  • както и
  • щитове изработени от абсорбиращ ударите полипропилен с двойна плътност
  • .

С избора на качествени протектори за велоспорт определено може да се предпазиш от най–лошото. Този, който се спуска без Защитно Облекло за колоездене рискува най–вече типичните за байкърите удъри и наранявания в областта на коленете, лактите, гърба, таза или подлакътника.

Протектори: ДА или НЕ? Не е въпрос на можене и отлична техника!

леки протектори за коляно за ендуро или тлайл–любители Дори и да си професионалист и горд с факта, че владееш тънкостите на тези екстремни колоездачни дисциплини, трейловете в дивата природа крият доста изненади и предизвикателства, които никой не е в състояние да предвиди и планува предварително. На никой не му е спестено падането само защото се мисли за супер атлет. Не пренебрегвай този факт!
Дори и да си сигурен в стила и техниката си на каране трябва да си готов за изненади – не един и два опитни планински колоездачи са изживявали тежки инциденти...
В такъв случай ще си определено благодарен ако броя на нараняванията ти е сведен до минимум и то благодерение именно на подходяща защитна велоекипировка.
Затова дали да носиш или не протектор НЕ е въпрос на можене и отлична техника! Не рискувай типичните за колоездачите наранявания на коленете, лактите, таза или подлъктника.

Колкото по–опасен е стилът ти на каране, толкова по–важно е носенето на протектор

Като любител на велоспорта, обичаш високата скорост и предизвикателствата?
Твоето кредо е "no risk no fun"...
Е, тогава би трябвало да осъзнаваш и опасностите, които крие този спорт.
Едно опасно падане без протектори може бързо да завърши с тежки за живота ти последици. С протекторна яка, каска, протекторна броня за торса, може да си спестиш тежки наранявания и даже да си спасиш живота.
В нашиая специализиран Онлайн веломагазин за Вело протектори ще намериш различни видове Защитни и предпазни протектори като напр.:

Протектор за даунхил Mи мотокрос, защита за торса Убеди се в качеството на марките протектори, които предлагаме:: Poc, IXS, Dainese, 661, Alpinestars и др..

 
AJAX Loader Icon