Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Протектори за ръце, китки, лакти и предмишници

Протектори за ръка, протектори за лакти и рамо, протектор за подлакътник и стабилизатори за китката на ръката


Един от най–използваните протектори, поне при Ендуро–състезателите или любителите на МТБ велоспорта, това безспорно са протекторите за лакти. Този вид протектори предпазват надежно лакътната става от наранявания.
В тази категория тук ще намериш всички видове вело протектори за лакти, ръце, подлакътниците, както и такива предпазващи рамената. В тази категория ще намериш и различни детски и юношески вело протектори за лакти и ръце, практични особено при младите, начинаещи колоездачи.
Повечето модели протектори за лакти са изработени със залепваща лента, която спомага за по–доброто им фиксиране. Разликата в цената на повечето модели протектори за ръце идва от разликата в използваните материали. Така напр. може да направиш избора си между меки налакътници с дунапренена подложка и такива, които са изработени със пециална предпазна черупка в зоната на лакътната става или рамото, годни за по–екстремни вело приключения, като например даунхил отсечките. Едни от най–обикновените, но въпреки всичко качествени модели протектори за лакти, са на цена около 15 Евро. Ако моделът протектори за лакти трябва да отговаря на най–съвремените протекторни технологии, то и цената му респективно ще скочи доста бързо до към 100 Евро. Например протекторите на марката "POC" са изработени от свръх мекия съвременен материал „VPD“, който се втвърдява, но непосредствено при удър.

Качествени и маркови Протектори за ръка, протектори за лакти и рамо

Нашето кредо е да предлагаме само изпробвано качество, качество на което се доверяват професионалистите колоездачи: Ето защо при нас ще намериш и онлайн богат избор на протектори за лакти и ръце, както и стабилизатори за китката на ръката и то само на реномирани марки като
Troy Lee Designs, iXS, Dainese, POC, Leatt, ION...

 
AJAX Loader Icon