Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Шапки

Buy racing caps, baseball caps and other headwear at HIBIKE.


Избери една категория от менюто "Шапки":

Плетени шапки, Бейзболни шапки, Шапки с козирка, Кърпи за глава, ленти за глава: Най–различни видове Шапки за колоездене велосипедни шапки - на изгодни цени

Търсиш си бейзболна шапка (шапка с козирка) за свободното време с някакъв готин надпис или може би шапка с козирка в ретро-стил с визията напр. на Шосейна вело шапка предпочитана от тези вело-фенове, падащи си по отминалите времена? Тук, в нашия Онлайн магазин за велосипедни шапки ще намериш Най–различни видове Шапки за колоездене, Кърпи за глава, Ленти за глава, Плетени шапки както и необходимите леки, колоездачни шапки за под каската.

Шапки за всеки ден

В нашия Онлайн магазин за Шапки за колоездене ще намериш голям избор и на Шапки за всеки ден на известните байк-марки, като напр. "Fox", "Troy Lee Designs" или "Oakley". Тук ще намериш голям избор на Шапки с козирка както и всички видове Шапки за всекидневието.
Дали ще е допълнение към всекидневното ти облекло или част от вело екипировката ти - Шапката е задължителен аскесоар, както в модно така и в съвсем практично отношение. Изборът на Шапка зависи от сезона, от личните предпочитания, както разбира се и от спортните амбиции на едни колоездач. Ето защо шапката е немислима част от екипировката на вело спортиста, както в активните дни на тренировка, така и в свободното му време.

Колоездачни шал-кърпи за глава

Особенно през лятото любителите на велоспорта предпочитат Колоездачни шал-кърпи за глава преди всичко, защото са леки и многофункционални.
Колоездачните шал-кърпи за глава, или както още са известни като Buff Кърпи или "Bandana-Кърпи", са много популярни и предпочитани. Носят се както като шал, така и като завързана пиратска кърпа или шапка, особенно под каската, която надежно обира потта. Предлагат се в най–различни десени и цветове!
Разбира се произвеждат се и от най-различни материи. Така напр. при нас ще намериш шал-шапка с мека и топла подплата от флийс, подходяща за сдудените дни. Или пък малки кърпи, като напр. детската кърпа Buff. Ние предлагаме на нашите верни фенове и специално изработената с нашето лого шал-кърпа HIBIKE Buff. Разбира се с познато ти ти лого: "Hauptsache Fahrrad"

Колоездачни шал-кърпи, Плетени шапки. 
Изгодно: Шапки и др. аксесоари в Онлайн Вело Магазина ни! Шапки за колоездачи

Шапки и маски за есенно-зимния сезон

Шапки за върху каската или шапките за под каската се предпочитаат от колоездачите заради тяхните термо-изолиращи качества предимно през студените дни на годината, а именно през ранната пролет, есента и зимата. Често този вид Шапки за колоездене се произвеждат от материали като Softshell или ветро непропускваеми материи, които надежно предпазват от вятър и влага, като същевременно предлагат и необходимате за спортното натоварване вентилационни свойства. При дъждовно време е добре да си предпазите каската евентуално и с водонепромукаема шапка–калъф за върху каската. Този вид шапка-калъф бързо се нахлузва вурху каската, което поне ти гарантира суха каска и коса.

Когато през зимата обаче температурите станат минусови, то тогава би трябвало да се замислиш за покупката на маска от типа на Маските "Балаклава". Това са Маски-качулки тоест маски, които покриват изцяло лицето, шията и врата. Този вид Маски са известни и под наименованията Facemask или Face Protector.
Не се оставяй сибирския студ, хапещ в лицето, да ти развали кефа при зимните ти вело походи!
Използвайки подобна Маска за лице, врата и шията ти също ще са надежно предпазени от насрещния вятър.
Открий нашите продукти на тема "Шапки" и се запознай с различните продуктови категории - тук при HIBIKE.

 
AJAX Loader Icon