Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
🎁 VOUCHER 10% on EVERYTHING in stock >

Шапки за каски & за под каски

Шапки за колоездене: Шапки за и под каската

Ние предлагаме различни шапки за вело каски от различни материи и с различни качества. Такива напр. за под каскта и такива за върху каската.

Дъждобранни шапки–калъф за върху каската: Raincover

Шапките–калъф за върху каската са предпочитани от колоездачите предимно при дъждовно време, тъй като имат именно за цел да запазят каската и главата сухи. Разбира се този вид вело шапки предпазват незначително, но все пак и от насрещния вятър. Подобен водонепромукаем калъф за вело каска е наистина добра препоръка (известен още и под наименованието Raincover) особенно за тези любители на вело спорта, които при всички климатични условия са на вън.
Ако изведнъж се излее дъжд като из ведро, подготвения колоездач, носейки в себе си Дъждобранен шапка–калъф за върху каската , поне ще има предимството да стигне до целта си със суха глава.
С мокра глава и то при насрещен вятър - при такава комбинация в много от случаите може да си навличеш настинка.
Този вид шапки за върху каската се предлагат от производителите много често в ярки, добре видими цветове, както и понякога с допълнително пришити рефлектори, което гарантира добрата ти видимост на пътя.

Шапки за под каската

Една вело обиколка при ниски температури? Никакъв проблем: Като Шапка за носене под каската най–годна е така нар. Шапка за под вело каската. Някои производители наричат този вид шапки „Underhelmet“. Тези шапки са изключително тънки, поради което безпроблемно пасват под каската , предлагат достатъчно топлина, като този вид вело шапки са за предпочитани през студените дни. Защо? Ами защото прекалено дебелата шапка под каската ти води до факта, че каската няма да пасва добре, ще притиска, ще стане тясна, и ще почне да пречи. Също така специалните шапки за под каскаат се изработват от висококачествени, дишащи материали, с които една обикновена шапка не може да конкурира. Зимните шапки за под каската често предлагат и топла, термо подплата от флийс и вятъростопипращи материали, като напр. Soft-Shell. Този вид шапки за под каската не трябва да се излхлъзват, не трябва да се набират, а трябва оптимално да пасват. Открий големия избор на маркови шапки за под каската в нашия Онлайн Магазин: Gore Bike Wear, Assos, Vaude, X-Bionic, Craft и много др.!

 
AJAX Loader Icon