Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Avid Магазин на марката

За марката Avid

За марката Avid

Съвършенство в детайлите: Класически спирачни системи или хидравлични и механични дискови спирачки, спирачни накладки и спирачни челюсти - години ноу-хау в дисковите спирачни системи и изключително високото качество правят Avid еталонът за спирачни системи и първият избор в велосипедната индустрия. Неизискващите поддръжка спирачни системи от Avid са уникални: комбинацията от хармонично удобен дизайн, прецизно спирачно дозиране и лесен монтаж води до оптимална спирачка - и това гарантира абсолютна безопасност. Avid, като един от водещите доставчици на спирачни системи, е идеалният партньор на велосипеда. От 1991 г.
Avid работи непрекъснато, за да направи значителни подобрения за клиентите.
„Това е като сценарий на филм, носител на „Оскар“. Когато Avid се занимава с хидравлични дискови спирачки, от него трябва да излезе нещо вълнуващо. И това е точно така. Благодарение на иновации като технология за конусен отвор, регулиране на точката на натиск, геометрия на резерва на мощност и прецизна вентилация без капки, Avid расте по-бързо от всякога.
Ето как винаги сме правили шофирането по-вълнуващо." Това е, което четете на страницата на SRAM за марката Avid. Независимо дали сте състезателен колоездач или планински колоездач - тук ще намерите спирачни накладки за дискови и V-Brake / Canti, дискови спирачки, свързани спирачни лостове, спирачни дискове, резервни части, както и продукти за грижа и др. Запознайте се с цялата гама - тук в Avid Shop, онлайн на HIBIKE.

Ние сме запалени търговциМарката Avid вече е част от SRAM Group. SRAM придоби Avid през 2004 г., вече добре известна марка спирачки за велосипеди.

За магазина на марката Avid

В магазина на маркатаAvid на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, ???????? ?? ??????? ????????, Поддръжка (артикули за поддръжка), Трико/ Велотрико с дълъг ръкав и още повече.
 
AJAX Loader Icon