Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Finish Line Магазин на марката

За марката Finish Line

Finish Line – за колездачи с много претенции

Finish Line е експерт, що се отнася до смазката на велосипедни компоненти. "Lube Experts" произвеждат от 1988 смазки и почисващи препарати за колела и то по собствена рецепта. Американците от фирмата работят от самото и създаване с професионални колоездачи, с техните механици за да предложат на крайния клиент най-доброто решение и продукт. В Finish Line работят над продукти от убеждение, че добрата и адекватна поддръжка на колелото удължава значително неговия живот.

Поддръжка на велосипеда от дисплея до скоростите при Finish Line

При Finish Line може да се намери всичко, което колоездача се нуждае за добра поддръжка. В продуктовата група на американската фирма се намират смазки за верига, масла, обезмаслители, почистващи пяни и инструменти за поддръжка на веригата.

За магазина на марката Finish Line

В магазина на маркатаFinish Line на HIBIKE ще намерите общо 46 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Поддръжка (артикули за поддръжка), Поддръжка (аксесоари за поддръжка), Ръкавици с дълги пръсти, Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Гуми, безкамерни/ Принадлежности за безкамерни гуми и още повече.
 
AJAX Loader Icon