Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Kryptonite Магазин на марката

За марката Kryptonite

Kryptonite - първокласен производител на велосипедни катинари и ключалки

Компанията Kryptonite е първокласен производител на катинари повече от над 25 години. Те се считат за синоним на технология за сигурност.
Велосипедните катинари и ключалки са с най-високо качество, независимо дали са катинари U-образни, верижни или кабелни катинари, всеки ще намери подходящата ключалка за себе си в тяхната гама.
Катинарите се доставят с по три ключа, така че е почти невъзможно външен човек да има правилния ключ за катинара. Освен това U-катинарите са най-продаваният продукт на Kryptonite на пазара.
Може бързо да се монтира на велосипеда и е идеалният спътник в града. Ако искате да защитите велосипеда си от кражба, тези катинари за велосипед определено са най-добрият избор.

Историята на Kryptonite

В началото на 70-те години Kryptonite Corp. основана от Майкъл Зейн в САЩ. Всичко започна в автобус VW, с който Зейн обикаляше САЩ, за да представи новото си изобретение на търговците на велосипеди.
U-образния катинара. Известно време по-късно бяха разработени и добавени към съществуващата гама брави за сноуборд, мотоциклети и скутери.
През 2001 г. компанията е закупена от Ingersoll Rand. Това направи ключалките Kryptonite техен водещ продукт.

За магазина на марката Kryptonite

В магазина на маркатаKryptonite на HIBIKE ще намерите общо 62 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Катинари тип скоба, Катинари с верига, Сгъваеми катинари, Резервни части за катинари, Катинари тип спирала, с кабел и още повече.
 
AJAX Loader Icon