Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Time Магазин на марката

За марката Time

"Френската марка TIME и нейните висококачествени педали за шосейно колоездене и МТБ"

Френската марка TIME произвежда както висококачествени педали от карбон за шосейно колоездене, TIME са познати на колоездачите и с качествени педали за МТБ спорта.
Колезденето е спорт което е взискателно към продуктите, които ползва, и фирмата Time го казва с едно изречение: "Не е колоездачът този, който трябва да се напасва, а производителя към новите изисквания, желания и тенденции!" С многото си нови иновативни идеи TIME и френско ноу-хау създава нови мащаби, и то от 20 гоидни насам. Най-известни са с педалите си за шосейно колоездене, но също с карбоновата рамка от лукс класата както и с иновативни вилки.
В Париж марката TIME има собствен МАГАЗИН (и тестови център) който носи името "TIMExperience N6".
Там се излагат само най-престижните и луксозни продукти и се показва тяхната технология.

Time е със седалище във френския Vaulx-Milieu в регион Auvergne-Rhône-Alpes. Фирмата е основана през далечната 1987. Ние сме Time оторозиран представител

За магазина на марката Time

В магазина на маркатаTime на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, ???????? ?? ??????? ????????, Поддръжка (артикули за поддръжка), Трико/ Велотрико с дълъг ръкав и още повече.
 
AJAX Loader Icon