Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Sidi Магазин на марката

За марката Sidi

За марката SIDI - велообувки от класа

SIDI – Марка за победители, велооувки от класа, марка, която е много популярна сред амбициозните колоездачи.
Независимо дали обувките за състезателни велосипеди или обувките за планинско колоездене, Sidi предлага най-високо качество!
Балансът на SIDI между традиция и иновация, стил и комфорт правят спортните обувки SIDI уникални в индустрията след половин век. От обикновена компания SIDI се превърна в една от най-големите, добре познати марки обувки в индустрията за велосипеди. Намерете своя перфектен спътник за амбициозна обиколка с велосипед или дори професионално състезание с велосипеди! Открийте гамата обувки за колоездене в Sidi Shop онлайн на HIBIKE!
Разбира се, ще намерите и всички резервни части за обувки Sidi или аксесоари като галоши Sidi.

През 1960 г. SIDI започва да произвежда спортни обувки като занаятчийски бизнес.
През 70-те години на миналия век обувките са специално направени за колоездене и ботуши за мотоциклети.
Дино Синьори, основателят на SIDI, съчета страстта си към колоезденето с повече от 50 години опит в производството на иновативни спортни обувки. Ние сме дилъри на Sidi
Благодарение на тази страст и задълбочени познания, SIDI казва, че се е превърнала в лидер на пазара на обувки за колоездене и мотоциклети.

За магазина на марката Sidi

В магазина на маркатаSidi на HIBIKE ще намерите общо 73 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Обувки/ Резервни части за обувки, Обувки за МТБ, Обувки за шосейно колоездене, Schuhe City / Trekking, Чанти за обувки/каски/екипировка и още повече.
 
AJAX Loader Icon