Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Fox Racing Shox Магазин на марката

За марката Fox Racing Shox

Амортисьорите и окачването на Fox Racing Shox - световноизвестни

Кой планински колоездач не ги познава? Амортисьорите на Fox Racing Shox?!
Американска компания, която е специализирана в производството на амортизационни системи и окачване като амортисьорни вилки - особено за планински велосипеди, мотоциклети, четириколки и моторни шейни.
Предлагат се както стоманени пружини, така и елементи с въздушна амортизация.
Мотото: Разширете границите си, без значение колко страхотно е вашето преживяване. Елементите на окачването от Fox Racing Shox правят възможно...
Екип от ентусиасти и професионални спортисти първоначално се ангажира да предефинира темата "динамика на шофиране". Успешен проект!
Днес Fox Racing Shox предлага множество амортисьори и амортисьори за различни цели.
Независимо дали спортната 100 мм състезателна вилка или 180 мм ход за повече забавление при спускане. Колче за седалка с регулируема височина също е в гамата днес.
В нашия Fox Racing Shox Shop разбира се ще намерите и всички аксесоари и малки части, както и много резервни части за елементи на окачването на Fox!
Разгледайте онлайн магазина на Fox в HIBIKE!

Историята на марката Fox Racing

Ние сме дилъри на Fox Racing Shox През 1974 г. Боб Фокс нарисува първите прототипи на въздушни амортисьори за използване при мотокрос.
Компанията е основана през 1977 г. под името Fox Factory, Inc.
След многобройни победи и успехи Fox се концентрира и върху състезанията с автомобили и моторни шейни. Компанията произвежда амортисьорни вилки за велосипеди под името Fox Forks от 2001 г.
Седалището на компанията е в Скотс Вали, Калифорния.

За магазина на марката Fox Racing Shox

В магазина на маркатаFox Racing Shox на HIBIKE ще намерите общо 316 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Резервни части за амортисьорни вилки, Резервни части за амортисьори и аксесоари, Амортисьорни вилки 29 цола, Амортисьорни вилки 27,5 цола /650 В, Амортисьори, пневматични амортисьори и още повече.
 
AJAX Loader Icon