Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Pedro's Магазин на марката

За марката Pedro's

Всички знаем това. Само 5 минути до мястото за среща на кръстовището, но първо трябва да отидете до гаража. Бързо коригирайте налягането в гумите. Бутилки в държачите за бутилки, настройте байк компютъра на нула и тръгвайте.
Но в гаража забелязвате: Моторът стои в ъгъла доста мръсен след последните няколко карания. Веригата е с леко червен оттенък от последния порой, цветът на мотора е изцяло кафяв, а калта от горската хралупа е станала на бетон в педалите. Е... последната обиколка беше наистина трудна, току-що стигнахте до душа... и следобедът на дивана беше спешно необходим, за да се регенерирате... плюс течността ви за миене на съдове беше празна... и... да , понеделник беше наистина тежък работен ден за теб.
Днешната обиколка гарантирано ще остане в спомените ви, защото няма да ви е много забавно. Веригата ще дрънчи, сякаш е на 100 години, скоростите ще вършат работата си на случаен принцип и първите големи корени ще ви катапултират от вашите педали без щипки.

Скъпи приятелю на велосипеда: Има много извинения за пренебрегването на грижата за велосипеда. Но единственото приемливо нещо е да нямате правилното оборудване за грижа и поддръжка в домашния си сервиз. Запомнете: първо конят и след това ездачът. За да можете да се намесите мощно и утре.

За неподправено удоволствие от велосипеда препоръчваме продуктите на Pedro, които правят грижата и поддръжката наистина забавни. Pedro's ви предлага всичко необходимо за грижа за велосипеда у дома. Препарат за почистване на велосипеди, смазка за вериги, лост за гуми, теглич на верига, теглич на манивела, разнообразие от ключове, както и подходящата чанта за инструменти - ако искате да получите пълното професионално оборудване, ние ви предлагаме и пълните комплекти инструменти на Pedro! Инструменти, почистващи препарати и инструменти за вашата собствена топ работилница, качествени продукти.

Ние сме дилър на Педро

Мотото на PEDRO е „Наслаждавам се на пътуването от 1989 г. насам“. Историята започва през 1989 г. с верижен спрей (Syn Lube). Тогава през 90-те - когато започна големият бум на планинските велосипеди - дойде големият растеж. И най-накрая в годините до 2000 г. инструментите на Pedro се появяват на пазара. Pedro's стабилно затвърждава мястото си на топ марка за грижа - до днес.

За магазина на марката Pedro's

В магазина на маркатаPedro's на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, ???????? ?? ??????? ????????, Трико/ Велотрико с къс ръкав, Поддръжка (артикули за поддръжка) и още повече.
 
AJAX Loader Icon