Изгодна доставка до всяка страна
25 години!
Над 100.000 артикула!
1.000м² магазин в гр. Кронберг
Nav
Nav
 
Logo
Количка
Доставка до: BG

Изход
Статус на поръчка
Актуално време за доставка 6-9 работни дни (Велосипеди 10-12 работни дни)    Повече информация >

Motorex Магазин за маркови стоки

За марката Motorex

Първокласни смазочни масла и грес с качество от Швейцария! Зелените опаковки с белия шрифт „Oil of Switzerland“ са в състезателния спорт както и в индустрията доста познати. Motorex предлага смазочни масла за верига, гресови смеси както и почистващи препарати за спирачки, спирачна течност или различни монтажни пасти.

Фирмата Motorex е създадена в далечната 1917 от Arnold Bucher. „Swiss-made“ от Langenthal, така се знае и днес.
В Bützberg Arnold започва бизнес с препарати за подръжка и грижа за естествена кожа както и такива за почистване на подови настилки. Той и дава името „REX“. С времето обаче главния фокус на произвотво и продукция се изменя и се концентрира върху смазочните масла за мотори и двигатели и тяхното почистване като 1947 му носи промяната, и ето как от Rex става MOTOREX. Днес не можем да си представим цялата състезателна индустрия без марката Motorex. Смазочни масла и гресове от най–високо качество за всеки един спорт – това предлага Motorex днес. Фирмените клонове Bucher-Motorex-група са свързани:

  • Фирмата BUCHER AG LANGENTHAL (е отговорна за разработването, производството и разпространението на продуктите на Motorex в отрасъла смазочни масла както и почистващи препарати
  • Фирамата MOTOREX AG LANGENTHAL предлага Смазочни масла за индустриални цели
  • аа фирмата MOTOREX-TOPTECH AG (Оборудване за сервизни помещения)

Ние сме търговски представител на Motorex

Магазин за Motorex-маркови стоки

В нашия магазин за маркови стоки като Motorex ще намерите около 33 различни продукти на ненадминати ниски цени с предлагана доставка до страни от целия свят:
  • Инструменти (ръчни-/ специални инструменти)
  • Поддръжка (артикули за поддръжка)
 
AJAX Loader Icon