Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Maxxis Магазин на марката

За марката Maxxis

За марката Maxxis

Добре дошли в света на Maxxis, всичко е около гумите. Независимо дали става дума за клинчър гуми, сгъваеми гуми, безкамерни гуми (безкамерни), гуми за състезателни велосипеди, гуми за планинско колоездене, градски или трекинг гуми и дори камери... Всеки колоездач ще бъде запознат с Maxxis. Абсолютното удовлетворение на клиентите е основен приоритет за разработването и производството на гуми MAXXIS. С това твърдение MAXXIS се превърна в един от най-големите международни производители на гуми от 1967 г. насам, произвеждайки гуми с висока производителност за автомобили, камиони, мотоциклети, ATV, картинги, ремаркета, трактори и много други приложения.Производството започва с гуми за велосипеди, когато компанията е основана. MAXXIS последователно се стреми към технологично развитие и производство на гуми за велосипеди заедно с всички други продуктови области. От трекинг и туризъм до състезателни велосипеди до спускане, крос кънтри, фрийрайд или BMX - клиентите на MAXXIS изискват сложни продукти, които са възможно най-точно подходящи за тези различни изисквания. Изпълнението на това желание по всяко време и винаги осигуряването на клиентите на техническо предимство е все още най-голямата мотивация днес. В MAXXIS инженерите и креативният екип от служители непрекъснато работят върху подобряването и по-нататъшното развитие на гамата от гуми. MAXXIS поставя стандарти в новите разработки: прототипите на нови гуми се произвеждат с помощта на компютърно контролирани симулационни тестове и след това се тестват от професионални състезатели при екстремни условия. В серийно производство влизат само гуми, които впечатляват както на компютъра, така и на мнението на състезателите. В MAXXIS всички гуми се произвеждат в нашите собствени модерни фабрики. В производството се използват само висококачествени материали, които се обработват по най-модерната производствена технология. Изключително високата надеждност и качество на продуктите на MAXXIS се осигурява от постоянен контрол на качеството по време на серийното производство в лабораториите на MAXXIS и в независими институти.

Историята на марката Maxxis

Maxxis е търговската марка на тайванския производител на гуми Cheng Shin. Основана в Тайван през 1967 г., сега тя е един от най-големите производители на гуми в света. Клонове в Тайван, Китай, Тайланд, Виетнам, САЩ, Канада, Великобритания, Германия, Холандия, Япония и Дубай. Maxxis доставя висококачествени гуми на клиенти в 170 страни и има 25 000 служители.

За магазина на марката Maxxis

В магазина на маркатаMaxxis на HIBIKE ще намерите общо 122 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Гуми за МТБ сгъваеми 29 цола, Гуми за МТБ сгъваеми 27,5 цола/ 650В, Гуми за МТБ, сгъваеми 26 цола, Гуми, вътрешни за МТБ, Reifen Gravel 28 Zoll и още повече.
 
AJAX Loader Icon