Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Protective Магазин на марката

За марката Protective

Protective отдавна е добре познато име в света на колоездачните облекла. С течение на времето марката се е специализирала в устойчиви материали и по този начин стимулира мисълта. Тук се използват специални материали, когато става дума за производство на облекло за колоездене или спортно свободно време. Например високотехнологични влакна, направени от утайка от кафе, веган капок като пълнеж за якета или 100% регенериран найлон от прежда ECONYL® "! Не е изненада, че Protective спечели наградата „PeTA Progress Award“ през 2016 г. Можете да намерите повече информация за специалните материали тук на страницата с информация за защитните материали, както и на информационна страница Kapok. Ние в Protective се чувстваме ангажирани с името на марката, верни на мотото „Чувствайте се силни и защитени...където и да сте!“.

Страхотно, висококачествено дамско и мъжко велосипедно облекло за цялата година: дали къси чорапогащници или топли велосипедни якета за студените дни. Можете да намерите Protective тук в магазин HIBIKE.

Марката Protective принадлежи на ST SPORT-TREND-DISTRIBUTION GmbH & Co. KG, която е базирана в Идщайн, Хесен.

Ние сме защитни дилъри

За магазина на марката Protective

В магазина на маркатаProtective на HIBIKE ще намерите общо 3 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Трико/ Велотрико с къс ръкав, Якета.
 
AJAX Loader Icon