Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

KMC Магазин на марката

За марката KMC

Велосипедни вериги на марката KMC

Ако търсите велосипедна верига, определено сте попаднали на правилното място в KMC. От електрически велосипеди до състезателни велосипеди, KMC има правилната верига за всичко. Така и за всички от малки до големи. В допълнение, веригите KMC са съвместими с всички системи за превключване и тъй като KMC е убеден чрез тестове, че техните вериги издържат по-дълго от другите, те имат гаранция за удовлетворение. Благодарение на заключването на веригата, която предлагат почти всички вериги от KMC, веригите могат лесно да се закачат и свалят. KMC отдава голямо значение на околната среда и следва европейските екологични стандарти. KMC е и първият производител на вериги, който измерва въглеродния отпечатък на своите продукти от 2011 г. (това описва CO² отпечатъка на даден продукт) и постоянно се опитва да го подобри, като променя производствените стъпки.

Историята на марката KMC

KMC е основана през 1977 г. от Charles Wu в Тайван и сега е със седалище в Heerenveen в Холандия. През 1986 г. започват сътрудничество с Shimano и през 1990 г. разработват първата верижна ключалка. KMC продава основно в Европа, а германският търговски партньор е Messingschlager. Ние сме дилъри на KMC

За магазина на марката KMC

В магазина на маркатаKMC на HIBIKE ще намерите общо 68 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Вериги, Вериги – резервни части, Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Венец-Касети за МТБ, Верижни плочи и още повече.
 
AJAX Loader Icon