Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Cervélo Магазин на марката

За марката Cervélo

За марката Cervélo

Cervélo е най-големият производител в света на велосипеди за триатлон и часовник. Марка професионалисти.
Многобройни победи на престижния Ironman в Хавай бяха постигнати с велосипеди Cervélo. По същия начин, винаги най-добрите състезатели от Тур дьо Франс и Световното първенство по шосе печелят с велосипед Cervélo.
На Олимпийските игри в Пекин над 40 олимпийски спортисти, оборудвани с велосипеди Cervélo, спечелиха три златни, пет сребърни и два бронзови медала – рекорд.
В нашия магазин Cervélo ще намерите аеро велосипеди и аксесоари като кормила и твърди вилки, както и комплекти рамки или цели велосипеди, с които можете да поставите новите си рекорди.
Ние също така предлагаме дрехи от Cervélo. Независимо дали е трико, къси панталони или ръкавици и нагреватели за ръце/крака.

История на марката Cervélo

История на марката Cervélo е дастя интерсна.
Двамата инженери Фил Уайт и Жерар Врумен основават Cervélo Cycle през 1995 г.
Целта на двамата инженери: да разработят и пуснат на пазара „по-бързи“ велосипеди за часове. Но основите са положени по-рано, тъй като те вече работят върху разработването на велосипеди през 1986 г. Gérard Vroomen беше поръчан от италиански професионален колоездач да проектира най-бързия велосипед за часове до момента.
И така, изграждането на напълно нов велосипед започна в малка работилница за велосипеди, с ненадминати аеродинамични свойства. Изключителните резултати по отношение на аеродинамиката, комфорта на управление и твърдостта поставят нови стандарти. Това беше бъдещето на Cervélo.

За магазина на марката Cervélo

В магазина на маркатаCervélo на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, ???????? ?? ??????? ????????, Трико/ Велотрико с къс ръкав, Поддръжка (артикули за поддръжка) и още повече.
 
AJAX Loader Icon