Изгодна доставка до всяка страна
25 години!
Над 100.000 артикула!
1.000м² магазин в гр. Кронберг
Nav
Nav
 
Logo
Количка
Доставка до: BG

Изход
Статус на поръчка
Актуално време за доставка 6-9 работни дни (Велосипеди 10-12 работни дни)    Повече информация >
Хайбайк е на разположение на клиентите си: ✅ онлайн | ⓘ магазин >

Five Ten Магазин за маркови стоки

За марката Five Ten

Five Ten (чете се също 5Ten) е една добре позната, успешна на пазара марка за спортни обувки, която става известна първо с продукти от сегмента за спорта катерене. Те произвеждат висококачествени обувки за планниско колоездене. С "Stealth" подметката тези обувки гарантират стабилност и добро сцепление с педалите. За по–добра защита обувките са скроени така, че да са по–високи и над кокалчетата. Five Ten са известни както при планинското колоездене, така и при катеренето с обувки от най–висок клас и качество. Тези обувки предпазват от удари на камъчета или влага и въпреки това са изработени с отлична вентилация. С или без вградена Klick система на спортистите от планинкото колоездене фирмата предлага различни модели. Един от най–известните модели на тази марка ще си остана моделът обувки "Impact", тази обувка завладя света на MTB-Freeride за рекордно кратко време и спечели сърцата както на професионалисти така и на аматьори. Често обувки на тази марка се носят от хора като Greg Minaar, което означава, че профессионалисти са отговорни за продукцията и иновативните идеи на марката Five Ten. Five Ten предлага и детски обувки.

Charles Cole (пансиониран катерач) създава фирмата Five Ten през 1985 в Калифорния. С особените обувки със стабилна и неплъзгаща се подетка той успява да си направи име в бранша, особено в Щатите. Близо от 20 години Five Ten произвежда и обувки за колоездене.

Ние сме официален представител и търговец на Five Ten

Магазин за Five Ten-маркови стоки

В нашия магазин за маркови стоки като Five Ten ще намерите около 59 различни продукти на ненадминати ниски цени с предлагана доставка до страни от целия свят:
  • Бейзболни шапки с козирки/шапки
  • Обувки за МТБ
  • Панталони/ Велопанталони – къси
  • Суичъри (дишащи)
  • Тениски
  • Чорапи
 
AJAX Loader Icon