Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Five Ten Магазин на марката

adidas Five Ten онлайн магазин - велообувки за клик- или платформени педали

adidas Five Ten - Велообувки, с които карат професионалистите

За марката Five Ten

Обувки - велообувките на марката Five Ten както и други спортни обувки на тази марка са КУЛТ в средите на спортните ентусиасти

Five Ten (чете се също 5Ten) е една добре позната, успешна на пазара марка за спортни обувки, която става известна първо с продукти от сегмента за спорта катерене.
Five Ten произвеждат висококачествени обувки за планниско колоездене и са доста известни в средите на спортните ентусиасти.
С "Stealth" подметката тези обувки гарантират стабилност и добро сцепление с педалите.
За по–добра защита обувките са скроени така, че да са по–високи и над кокалчетата.
Five Ten са известни както при планинското колоездене, така и при катеренето с обувки от най–висок клас и качество.
Тези обувки предпазват от удари на камъчета или влага и въпреки това са изработени с отлична вентилация.
С или без вградена Klick система на спортистите от планинкото колоездене фирмата предлага различни модели.
Един от най–известните модели на тази марка ще си остана моделът обувки "Impact", тази обувка завладя света на MTB-Freeride за рекордно кратко време и спечели сърцата както на професионалисти така и на аматьори.
Често обувки на тази марка се носят от хора като Greg Minaar, което означава, че профессионалисти са отговорни за продукцията и иновативните идеи на марката Five Ten. Five Ten предлага и детски обувки.

Charles Cole (пансиониран катерач) създава фирмата Five Ten през 1985 в Калифорния. С особените обувки със стабилна и неплъзгаща се подетка той успява да си направи име в бранша, особено в Щатите. Близо от 20 години Five Ten произвежда и обувки за колоездене.

Ние сме официален представител и търговец на Five Ten

За магазина на марката Five Ten

В магазина на маркатаFive Ten на HIBIKE ще намерите общо 25 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Обувки за МТБ, Schuhe City / Trekking, Трико/ Велотрико с къс ръкав, Панталони/ Велопанталони – къси, Якета и още повече.
 
AJAX Loader Icon