Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Exustar Магазин на марката

За марката Exustar

Exustar

„Представяне в движение“ е мотото на Exustar. Леките педали за велосипеди, както и обувките за колоездене и други аксесоари, се произвеждат тук от съвременни материали. Карбонът и титанът са предпочитаните материали тук, което означава, че могат да се произвеждат особено леки педали.
Съотношението цена/качество също е повече от справедливо. Велосипедистите ще намерят както педали за MTB, така и педали за състезателни велосипеди и подходящи зацепки, които се предлагат тук. Взаимодействието на педалите Exustar и зацепките е високо оценено от феновете.

История на марката Exustar

Exustar е един от водещите азиатски производители на педали и обувки за колоездене. Exustar е основана през 1993 г. (все още под името Exus).
Първоначално фокусът беше върху педали от висок клас за състезателна употреба. Въпреки това, инженерите на Exustar бяха убедени, че с напълно интегрирана педална система без скоби те биха могли да помогнат на състезателните спортисти да се представят още по-добре.
През 1995 г. те започват да произвеждат обувки за колоездене и педали без щипки (по-късно последваха силно хвалени мотоциклетни ботуши). През 2002 г. те решават да застанат на собствените си крака и се отделят от VP Components (които също притежават марката Exus по това време) и започват наново с Exustar.
Първата EPS система (Ecustar Pedaling System) последва през 2003 г.

За магазина на марката Exustar

В магазина на маркатаExustar на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, Седалки, ???????? ?? ??????? ????????, Главини – Резервни части и още повече.
 
AJAX Loader Icon