Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Bergamont Магазин на марката

Bergamont колела, 
товарни колела и Е-велосипеди, най-новата веломода - поръчай лесно при Хайбайк онлайн

За марката Bergamont

Bergamont Bikes - велосипеди за МТБ, шосейни, крос кънтри, маратон и др.

Началото на деветдесетте на миналия век Bergamont се появява на байк-сцената като производител на велосипеди с амбицията да произвежда качествени такива. Всичко е трябвало да бъде на много високо ниво: Визията на байка, дизайна му, компонентите по него, мощността - само не и цената.
Тоест Bergamont са искали да предложат велосипеди от висок клас, но на достъпни цени.
Днес, 2022 Bergamont е една от водещите фирми производители на комплектовани велосипеди предлагани в Германия.
Дали ще е МТБ твърдак или "ФУЛИ", тоест МТБ с пълно окачване, велосипеди за крос кънтри, такива за маратон
цикклорос велосипеди, велосипеди за даунхил, шосейни велосипеди или байкове Dirt & и Slopestyle...е без значение - в портфолиото си Bergamont имат почти всеки един байк, който фен на колоезденето би си пожелал.
Дамски и детски модели велосипеди също са част от предложенията на Bergamont. Bergamont предлгат разбира се и висококачествени Е-Колела.
При Bergamont работят хора, които имат усет и изискване към детайла. Резултатът са Bikes с много висока хармония на дизайна,
компонентите, материалите и частите. Много често Bergamont Bikes успяват да убедят с камесството си клиенти с много високи изисквания както и хора които ги тестват.
Сърцето на всяко колело си е и си остава неговата рама. Знаейки това Bergamontработи съвместно с Техническия Университет
Hamburg-Harburg с който изчисляват близо да практитата компютърни модели на издържливостта на велосипедната рама при къс спирачен път или екстремен скок с колелото.
Готовите прототипи се поставят под тестване и изпитание в EFBE института за тестова техника където се изпробват при условия на статично или данимично постоянно натоварване. Bergamont Bikesсе се сглобяват под личния контрол на техници с голям опит. Ето как се постига ниска квота на дефекти при високо качество на продукта.

И най-добрата иновация не струва пет пари ако не бъде съобразена и напасната към нуждите на потребителя, на ползвателя и.
Най-значимите тестове не се случват на компютъра а вън на живо с байка на пистата или на трейла.
Само живият тест гарантира, че и най-малкия детайл е тестван и взет под внимание. Специален тестови екип от специалисти на Bergamont,
се грижи именно за това, теорията да бъде изпитана и на практика и навреме да се открият грешки,
които биха коствали не само реномето на фирма като Bergamont, но и при фатален край евентуално и живот.
Ето защо практичния тест на продуктите на Bergamont е за техния екип от професионалисти от голямо значение.

Историята на немската веломалка Bergamont със седалище в Хамбург

1993 малка велосипедна работилница-сервиз в качеството си и на дъщерна фирма на един производител на колбаси отваря врати в средата на Хамбург, Германия, в едно от най-предпочитаните квартали на града.
Интересното е, че Bergamont все още е на същото място, само че много по-голяма и разрастната. Може би не само отдадеността към велосипеда и немския инженерен ум, а по-скоро близостта до света чрез пристанището и търговията успяват да катапултират Bergamont най-горе в ранглистата на успешните марки велосипеди.
С важните си връзки към Азия и производитеи партньори в Китай и Тайван Bergamont поддържа успех вече цели 20 години.
Открий колелата на Bergamont, ТУК в нашия Bergamont Shop при HIBIKE. Ние сме търговски представител на Bergamont

За магазина на марката Bergamont

В магазина на маркатаBergamont на HIBIKE ще намерите общо 272 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Е-Велосипеди /Педелег / Е -Трекинг велосипеди, Трекинг / Градски велосипеди, Плалнински велосипед с твърдо задно окачване 26 цола, Е-Велосипеди-планински с пълно окачване 29 цола, Детски велосипеди / Детски-МТБ и още повече.
 
AJAX Loader Icon