Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Tubus Магазин на марката

За марката Tubus

Багажници на туристически велосипеди Tubus

Когато става въпрос за багажници на туристически велосипеди, няма начин да се заобиколи марката Tubus. Tubus разработва и произвежда висококачествени багажници за велосипеди, изработени от стомана с висока якост, и дори ги прави ръчно. Изключително стабилни с ниско тегло и атрактивна визия са това, което характеризира багажниците.Не напразно Tubus е световен лидер в тази област. Независимо дали става дума за носач на задно или предно колело и подходящи аксесоари (като ремъци за опъване, пружинни капаци, закрепващи подпори), Tubus полага големи грижи за изработката; всеки продукт преминава през обширни тестови процедури, преди да влезе в серийно производство. Багажниците Tubus се считат за неразрушими и точно затова техните фенове ги ценят.

За марката Tubus

Tubus carrier systems Gmbh е основана през 1988 г. в Мюнстер/Вестфалия. Между другото, компанията Racktime, която произвежда системни рафтове за багаж, е дъщерна фирма на Tubus.

За магазина на марката Tubus

В магазина на маркатаTubus на HIBIKE ще намерите общо 18 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Багажник, Багажник – резервни части за багажник.
 
AJAX Loader Icon