Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

SwissStop Магазин на марката

За марката SwissStop

SwissStopß швейцарската марка за спирачни накладки за дискови спирачки

SwissStop осигурява спирачна сила за велосипедисти. Жълтото лого на швейцарските спирачни гуми е добре известно сред велосипедистите. Тук се произвеждат спирачни накладки за дискови спирачки и джанти, както и продукти за грижа за тях, като SwissStop Silencer, спрей, който предотвратява скърцането на спирачките и също така намалява износването.
Благодарение на различните смеси от материали и взаимодействието със смола, се създава голямо разнообразие от спирачни накладки за различни видове спирачки, независимо дали искате да оборудвате с тях спирачка Shimano, Avid или Formula.
Познавачите знаят, че спирачните гуми се делят на две различни якости.
Зелените спирачни гуми осигуряват повече производителност, по-добра спирачна мощност и са по-подходящи за дъжд.
Те се хващат с малко сила на ръката, която трябва да използвате на лоста. Твърди се, че черните подложки SwissStop са по-нежни към джантата, тъй като са по-малко твърди. Това означава, че спирачната сила също е по-ниска и е предназначена за по-малко тежки приложения. Благодарение на подкрепата на SwissStop, много отбори и състезатели в колоездачните състезания разчитат на спирачна сила от Швейцария.

История на марката SwissStop® от Швейцария

SwissStop® като марка е част от компанията REX Mendrisio от Швейцария (Rex Articoli Tecnicei SA). Игнацио Фавини, инженер, основава компанията през 1935 г. Основният фокус тук е върху химическото производство на лепила (напр. за обувната промишленост) и каучукови смеси и формовани гумени подметки. През 1990 г. Rex става първата компания, сертифицирана по SQS в Тичино, съгласно ISO 9001. Централата е в Мендризио в италианоговоряща Швейцария).

За магазина на марката SwissStop

В магазина на маркатаSwissStop на HIBIKE ще намерите общо 19 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: ???????? ?? ??????? ????????, Спирачни дискове, Накладки за спирачки на шосейни велосипеди.
 
AJAX Loader Icon