Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
🎅 Подарявай на драго сърце: гарантирано право на връщане на закупена при нас стока до 31.01.2024 🎅
РАЗПРОДАЖБА на велосипеди 🚲 горещо предложение за голямо ценово намаление >

Endura Магазин на марката

Endura Велооблекло: Якета, трика и Байк-шорти в онлайн магазина на Хайбайк

Endura: МТБ & Облекло за шосейно колоездене

Дали ще са шорти за всекидневна употреба, високофункционално яке дъждобран или велокаска с висок качествен стандарт...
Endura
е марката за високакчествени шотландски велосипедни продукти Made in Schottland.

За марката Endura

Born in Scotland - Ridden around the World.
Използвайки продукти на Endura, дори неопитния усеща предимствата на това, което Endura успява да сътвори с развитието на функционалното колоездачно облекло, а именно, това, което марката е днес - една изключително успешна шотландска марка за облекло, която вече се предпочита и изполва от колоездачи от целия свят.
Трика с къси и дълги ръкави както панталони, шорти, дъждобранно облекло, термооблекло като ръкавели и инаколенки, спортно бельо или дори също каски и очила – всичко това ще намериш в сортимента на Endura. Както много други британски марки така и Endura, не престава да подчертава националния си произход. Поради факта, че седалището на фирмата е в Шотландия, известна и като най–голямата климатична камера на света, работещите в компанията имат високата мотивация да създават (и изпробват!) стилни и функционални текстилни продукти.

Endura Ltd е създадена в Edinburgh, Шотландия през 1992 от един амбициониран клубен колоездач на име Jim McFarlane. Той започва с опита да произвежда велоекипировка, при която се концентрира в техническите ѝ качества и дългия ѝ живот, без обаче да прави компромиси с материала и производството. Wir sind Endura Händler И това е все същата тази първоначална, новаторска идея, върху която Endura гради и днес идеологията за своите продукти.

За магазина на марката Endura

В магазина на маркатаEndura на HIBIKE ще намерите общо 177 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Якета, Панталони/ Велопанталони – къси, Панталони/ Велопанталони – дълги, Трико/ Велотрико с къс ръкав, Трико/ Велотрико с дълъг ръкав и още повече.
 
AJAX Loader Icon