Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

ZwölfEnder Магазин на марката

За марката ZwölfEnder

Марката ZwölfEnder е за всеки каращ колело през зимата и познаваш продуктите на Neoprene®

ZwölfEnder е нещо за всеки, който не иска да оставя колелото си дори в най-студеното време на годината. ZwölfEnder е специализирана в разработването и производството на Neoprene® артикули за колоездене.
Гамата включва и други висококачествени аксесоари, които се използват през влажния и студения сезон.
Защо ZwölfEnder разчита на Neoprene®?
Съвсем ясно, защото почти никой друг сравним материал не предлага толкова добра изолация и съотношението цена/качество също е убедително.
За да могат спортистите да бъдат добре подготвени за есенните и зимните месеци, ZwölfEnder предлага популярните обувки (калъфи за обувки) "Classics Neoprene" с различни дебелини.
Има инеопренови накрайници за обувки, наречени Allgäu, както и аксесоари за обувки като изолиращи стелки.
За феновете на HIBIKE ние дори предлагаме неопренови галоши ZwölfEnder Classic в HIBIKE Edition!

Семейният бизнес ZwölfEnder съществува от края на 90-те години и е подразделение на LuS Logistic и Service GmbH. Те са базирани в Seligenstadt и продават чрез специализирани дилъри, предимно в Германия, но също и в останалата част на Европа. Ние сме дилъри на ZwölfEnder

За магазина на марката ZwölfEnder

В магазина на маркатаZwölfEnder на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, ???????? ?? ??????? ????????, Поддръжка (артикули за поддръжка), Трико/ Велотрико с дълъг ръкав и още повече.
 
AJAX Loader Icon