Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

MuleBar Магазин на марката

За марката MuleBar

През 2002 г. във височините на Андите двама мъже, Джими и Алекс, се провалиха на Аконкагуа, защото буквално преобърнаха стомасите им, докато тестваха различни енергийни блокчета по време на обиколката си - които трябваше да им осигурят енергия за изкачването.
По това време хората все още напразно търсеха естествени блокчета и енергийни доставчици, които също бяха вкусни и полезни.
Тук започва историята на Мулебар, защото двамата се съгласиха, че „можем по-добре“. Обратно в собствените си четири стени, те се заеха да работят в кухните си и се опитаха да произведат блокчета, които осигуряват енергия и също така са вкусни и смилаеми.
Как предавате това на спортистите?
Защото тяхната обратна връзка е най-ценното.
Така че те преминаха от състезание на състезание (независимо дали Trans Scotland или Cape Epic) и раздадоха своите барове на спортисти. Отзивите насърчиха двамата да продължат, което е точно техният път.
MuleBar енергийните блокчета са богати и 100% натурални.
Тук естествените и висококачествени съставки са основен приоритет - това е единственият начин барът да има добър вкус, съгласни са те. Изкуственият вкус и стомашното разстройство тук са минало. Те отдават голямо значение на продуктите от “Fair Trade” и показват това с членството си в “One percent for the planet”, което означава, че 1% от приходите от продажби се предават за опазване на околната среда.
Опаковката също е компостируема. Освен енергийни блокчета и възстановяващи блокчета за регенерация след усилие, вече се предлагат и енергийни гелове от MuleBar. Последният дори има функция за презареждане. Няма опаковка с гел за откъсване, която да свърши в кошчето, а по-скоро затваряща се опаковка (която може да се използва и с една ръка, когато се състезава) и която може да се използва многократно. Открийте избора тук в нашия магазин MuleBar в HIBIKE.

Ние сме дилъри на MulebarDenis Gardad и Grégoire Dandres (партньори на GNG Group) са собственици на MuleBar от 2015 г. Джими и Алекс продадоха марката на двамата предприемачи.

За магазина на марката MuleBar

В магазина на маркатаMuleBar на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), ???????? ?? ??????? ????????, Седалки, Каски – резервни части за каски, Ръкавици с дълги пръсти и още повече.
 
AJAX Loader Icon