Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Diamant Магазин на марката

Купи Diamant велосипеди онлайн - Diamant велосипеди, E-Колела и S-педелег

Diamant ВЕЛОСИПЕДИ – мобилност и свобода произведено в Германия

За марката Diamant

Велосипеди на марката Diamant

От модела велосипед Diamant 247 с ремъчно движение до модела Diamant Zouma+ използван ежедневно в граски условия: Diamant гарантира качество произведено в Германия. Diamant има за цел да даде на избралите тази марка свобода, време и здраве. Diamant Колелата са направени за градска среда, но и за алпийски велообиколки.

Фирмената история на марката Diamant - Колела произведени в Германия от 1885

Фирмената история на марката Диамант е уникална:
Diamant е най-старият производител на велосипеди в Германия.
Фирмата зад името Diamant велосипеди има една дълга история в Германия.
През годините тази мфирма минава през много кризи и сливания. Едно обаче остава и до ден днешен непроменимо -
Diamant - ЛОГОТО на фирмата.
Много различни лица е преживяло и то, но по същество е останало непроменено. Поради дългата история плакатите, табелките и рекламните материали с логото на фирмата и до ден днешен са култ и предмет на колекционерство.
Всичко при Диамант идва от една ръка и производството наистина е изцяло в Германия.
И до днес Диамант е гаранция за високо качество и иновативни решения. Велокласика като моделът Topas празнува своя 100. юбилей, произвеждат се и днес и се изработват по модела велосипед създаден за първи път през далечната 1912.
В солтимента на Хайбайк ще намериш велосипеди на марката Диамант както за туристически цели така и за градско каране с удобна рама или дори спортивни модели. Хайбайк предлага и дамски велосипеди на марката Диамант, Е-Колела на тази марка както и педелег велосипеди.

Двамата братя, Фридрих и Вилхелм Невоигт създават още през 1882 тяхното първо общо предприятие, където са произвеждали платки за плетачни машини необходими за фабриките произвеждащи чорапи.
1895 първият велосипед излиза от фабриката им, и носи името „Diamant“.
От производството на първото колело до наши дни фирмата не е престанала да доразвива продуктите си.
Трябва да се знае, че именно тази фирма прави епохални промени в разработката на велосипедната верига.
Те променят блоковата верига и създават, двойно ролковата велосипедна верига, принцип, който и днес познаваме по веловеригата.
Велосипедите на Diamant са печелили до днес много медали и отличия при национални и международни конкурси.
Взети са от марката Опел, след падането на Берлинската стена се наиминуват Diamant Fahrradwerke GmbH. Фирменото седалище днес е в Hartmannsdorf. През 2002 се състоя и купуването на Диамант Trek Bicycle Corporation. Diamant си остава марка за иновативни и добре замислени велосипеди.
Отличието Design & Innovation Award 2020 за моделът велосипед Diamant 136, или отличието iF Design Award 2017 за Diamant Zouma Elite+ S са само няколко от примерите, които доказват това.

За магазина на марката Diamant

В магазина на маркатаDiamant на HIBIKE ще намерите общо 90 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Е-Велосипеди /Педелег / Е -Трекинг велосипеди, Трекинг / Градски велосипеди.
 
AJAX Loader Icon