Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
🎁 VOUCHER 10% on EVERYTHING in stock >

Haibike Магазин на марката

Haibike Е-колела лесно и удобно поръчай в онлайн магазина на Хайбайк

За марката Haibike

Марката "Haibike" - гаранция за иновация и печелене на награди

Марката "Haibike" е собственост на Winora групата. 1996 Haibike бива създадена от Сузане и Феликс Пуельо в немския Швайнфурт.
И днес седалището на фирмата се намира там, както отделите за разработка, производство и продажби.
1999 на пазара излизат първите велосипеди с пълно окачване.
2009 Haibike успява да завладее сърцата на байкфеновете с трите си модела (Sleek, Greed и Affair).
Това са карбонови велосипеди, които успяват да победят във всеки един тест. 2010 е годината, когато за първи път се появява моделът „eQ“ един Е-Байк за възрастни така да се каже, който разнообразява МТБ сцената. След този успех името на марката Haibike в сектора e-MTБ се свързва с качество, иновация и печелене на награди.

"Haibike" предлага един богат избор на МТБ Е-колела, твърдаци, МТБ фулита, туристически велосипеди, шосейни велосипеди

Haibike предлага един богат избор на Е-Колела: МТБ Е-колела, твърдаци, МТБ фулита, туристически велосипеди, шосейни велосипеди.
Всъщност това е пълната палитра, ако става въпрос за Е-колела.
Немският производител на велосипеди е номер едно в сегмента на Е-колелата, особено при МТБ Е-Колелата.
Темата КАРБОН е една от основните при Haibike.
Haibike генерират различни идеи и иновации по отношение на разбработки от карбон. Един голям брой отличия потвърждават успеха на тази байк марка. Маркетингът и спонсорството също са доппринесли за известността и реномето на Haibike. Световни шампиони като например олимпийската победителка Sabine Spitz работят за и с Haibike. Основната забележитеност от портфолиото на Haibike:
През 2014 Haibike предлага с модела си XDURO FullCarbon първото фули с мотор с рама изцяло от карбон. В същата година те печелят и шампионската титла. През 2014 за първи път се организира немски шампионат за еМТБ. На този шампионат Haibike участва с модела SDURO и директно се класира за 1-то място. Който се интересува за Е-колело от марката Haibike, той ще намери една богата палитра от байк модели. Специални дамски Е-Колела - и те не липсват в техния сортимент. Програмата Life е била създадена в съзружие с Sabine Spitz. Не е за вярване, но Haibike още през 2014 на байк-изложението представи модела си Фети-e-байк. Открий всички възможности, които ти предлега темата Е-мобилност и Е-колела. При Хайбайк ще намериш най-различни модели велосипеди на марката Haibike.

За магазина на марката Haibike

В магазина на маркатаHaibike на HIBIKE ще намерите общо 73 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Е-Велосипеди-планински с пълно окачване 29 цола, Е-Велосипеди /Педелег / Е -Трекинг велосипеди, Резервни части и аксесоари за велорамки, Е-Велосипеди-планински с твърдо задно окачване 29 цола, Е-Велосипеди-планински с твърдо задно окачване 27,5 цола/650В и още повече.
 
AJAX Loader Icon