Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Revelate Designs Магазин на марката

За марката Revelate Designs

За марката Revelate Designs

Марката Revelate Designs произвежда най-добрите леки дисаги/чанти за багаж и покривала за велосипеди за велосипедисти, които предпочитат приключенски пътувания с велосипеди.
Неудовлетворен от това, което предлагаше пазарът по онова време, Ерик Парсънс се зае да работи сам, като шиеше с индустриална шевна машина в апартамента си. Той уши изцяло сам първата си дебела велосипедна чанта за снежно състезание (Iditarod Trail).
Байкъри от цял ​​свят я видяха и харесаха чантата му, а търсенето рязко нарасна само за няколко месеца.
Леко и функционално оборудване за неговите съмишленици беше бъдещият му проект и той се посвети изцяло на тази задача, дори напусна работата си.
Днес Revelate Designs предлага рамкови чанти, седлови чанти и други подобни за MTB, състезателни велосипеди или фатбайк туръри.
Това, което прави тези чанти специални е, че те не са прикрепени отляво и отдясно на велосипеда (което отнема известно време да свикне за баланса на колоездача), а по-скоро могат да се монтират по дължина на велосипеда или в триъгълника на рамката, чанти за рамка .
По същия начин дисаги, които са прикрепени зад седлото или на кормилото или малки чанти, които се поставят зад стеблото на горната тръба. Последните са достатъчно забавно наречени „резервоари за газ“ и със сигурност защото лесно напомнят резервоар за мотоциклет поради разположението си.
Pogies, които са маншети за ръкавици за туристите, може да отнеме известно време, за да свикнете, но те предлагат на велосипедния авантюрист огромни предимства:
Те остават на кормилото и така велосипедистът може да бръкне в тях по време на каране, така че той контролира кормилото през цялото време, тоест той контролира превключването и спирачките, както обикновено, докато ръката му е добре увита и топла.
Продуктовата гама на Revelate Designs предлага на хардкор колоездачите това, от което се нуждаят, за да транспортират багажа си по време на турне, произведено в САЩ.

История на марката Revelate Designs

Revelate Designs (по-рано Epic Designs) е основана през 2007 г. в Анкоридж, Аляска.
Инженер Ерик Парсънс е неин основател.Собствената му страст по приключенията с велосипед го мотивира да създаде фирмата Revelate Designs.
По време на обиколките си из Аляска той успява да натрупа повече от достатъчно опит за това какви функции трябва да изпълняват велодисагите.
Revelate Designs все още е малка компания в Аляска, която произвежда висококачествено оборудване за страстни туристически и приключенски колоездачи в Аляска и Орегон.
Surly и Salsa също имат Revelate Designs и произвеждат свои собствени дисаги за техните велосипеди.

За магазина на марката Revelate Designs

В магазина на маркатаRevelate Designs на HIBIKE ще намерите общо 27 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Чантички за кормилото, Транспортен куфар/чанта за велосипед – резервни части, Чанти за багажници, Чанти – други, Чанти – Дисаги и още повече.
 
AJAX Loader Icon