Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Pirelli Магазин на марката

За марката Pirelli

Pirelli е световно известна фирма за производтство на гуми и то такива позиционирани в Highend-сегмента.
Pirelli инвестира постояноо в разработки и изследвания, с цел повишаване на качеството на продуктите си. Историята на тази фирма започва през далечната 1872, когато италианеца G.B. Pirelli създава фабрика за гуми. Към тази дата е същестествуало производство на велосипедни гуми, но чак 1901 се започва и серийното производство на автомобилни гуми – което определено допринася и до днес за известността на марката Pirelli. Известно е че, Pirelli е име особено в сферата на автомобилните надбягвания, а от 2011 те са и специаленен доставчик на автомобилни гуми за световно известното автомобилно съзтезание Формула 1. 2017 Pirelli пуска на пазара нови гуми за шосейно колоездене с което успешно започва да се меси и в пазара на велосипедни гуми от висок клас. Многообещаващи и с подчертано качество това поколение нови велосипедни гуми Pneus, носят названието „P Zero“, също както и автомоболните гуми за Формула 1.

Pirelli Deutschland GmbH (дъщерна фирма) произвежда в Breuberg, провинция Хесен, автомобилни гуми и гуми за мотоциклети.
И тук може да кажем с гордост, че началото е било положено с производтството на велосипедни гуми.
Фирмата Veith & Co., по–късно Veith Gummiwerke GmbH, създадане през 1903 в Оденвалд се е развивала непрекъснато. Докато един прекрасен ден италианците от Pirelli стават нейни собственици, изкупувайки акцийте й след което създават т.н. Pirelli Reifenwerke.
Освен производството в Breuberg (Южен Хесен) в Мюнхен е седалището и маркетинга на Pirelli Deutschland. Седалището на основната фирма Pirelli & C. S.p.A. е в Милано.

Ние сме оторизиран представител и търговец на Pirelli велосипедни гуми

За магазина на марката Pirelli

В магазина на маркатаPirelli на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, ???????? ?? ??????? ????????, Поддръжка (артикули за поддръжка), Трико/ Велотрико с дълъг ръкав и още повече.
 
AJAX Loader Icon